luni, 5 decembrie 2016

MELODIE NOUĂ: George - "Iubirea noastră frige" (2016). PIESĂ OFICIALĂ, AUDIO, SINGLE NOU

George Papagheorghe, cunoscut drept GEØRGE sau Jorge, a lansat oficial o nouă melodie, "Iubirea noastră frige", în format audio pe YouTube luni, 5 decembrie 2016. Piesa "Iubirea noastră frige" este produsă de Panda Music pentru Cat Music Romania. Muzica a fost compusă de George, Marius Dia şi Erik, iar versurile noului single au fost scrise de George, Marius Dia şi Theea Miculescu.
"«Iubirea noastra frige» este prima melodie pe care o lansez singur. Este o melodie pe care am facut-o impreuna cu echipa Panda Music, studioul pe care l-am lansat anul trecut, si a fost compusa si inregistrata intr-o singura zi, pe 1 Decembrie anul acesta. Totul a mers foarte rapid si sunt fericit ca in doar 4 zile o si lansez. Asa ca melodia «Iubirea noastra frige» chiar frige de nou nouta ce e. Like and Share daca va place!", a scris azi George Papagheorghe pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noului cântec.
Audiţie plăcută!

GEØRGE - Iubirea noastra frige (Official Single) New Song 2016 by Panda Music



GEØRGE - Iubirea noastra frige (Official Single, New Song 2016, Official Audio) by Panda Music for Cat Music Romania
Muzica: GEØRGE, Marius Dia, Erik
Text: GEØRGE, Marius Dia, Theea Miculescu
Produsa de: Marius Dia, Idu Andrei, Mihai Spectru
Produsa in Studiourile Panda Music
by Cat Music (YouTube), 5 dec. 2016

Click pe link daca vrei sa vezi si PIESĂ NOUĂ: George feat. Amna - "Detector de minciuni", VIDEOCLIP NOU (2016), SINGLE OFICIAL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu