miercuri, 7 decembrie 2016

MELODIE NOUĂ: Mellina - "Vin acasă de Crăciun" (2016). PIESĂ OFICIALĂ, AUDIO, NEW SINGLE

Cântăreaţa şi compozitoarea Mellina, Mădălina Dumitru pe numele real, a lansat o nouă melodie, "Vin acasă de Crăciun", în format audio pe canalul de YouTube Cat Music marţi, 6 decembrie 2016. Muzica şi versurile piesei "Vin acasă de Crăciun" sunt compuse de Mellina. Mellina s-a ocupat şi de aranjamentul orchestral al noului single.
"Am scris piesa asta gandindu-ma la toti oamenii plecati in strainatate la munca, dar si la cei din Romania care muncesc din greu pentru a nu lipsi nimic familiilor lor cu sacrificiul suprem de a fi departe unii de altii. Dar din fericire, sarbatorile sunt perioada in care lasam munca sau orice alte activitati si ne intoarcem la cei mai importanti oameni din viata noastra: FAMILIA. Si imi permit sa dau un sfat tuturor (inclusiv mie), acela fiind: sa incercam sa petrecem cat mai mult timp cu familia pentru ca timpul ca si familia sunt cele mai importante lucruri din viata noastra si in zilele noastre avem tendinta de a uita asta alergand dupa lucruri superficiale. Sper sa va placa!", a scris Mellina pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noului cântec "Vin acasă de Crăciun".
Audiţie plăcută!

Mellina - Vin acasa de Craciun (Official Single) New Song 2016Mellina - Vin acasa de Craciun (Audio, Official Single, New Song 2016) by Cat Music
Muzica, text, orchestratie: Dumitru Madalina (Mellina)
Chitara: Dumitru Adrian
Master: DOMG
Photo Credit: Marooni
Makeup: Malvina Make-up Artist
Hair: Anca Viviana
Outfit: Zocs
by Cat Music (YouTube), 6 decembrie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu