joi, 1 decembrie 2016

MELODIE NOUĂ: Ştefan Bănică Jr. - "Acasă de Crăciun" (2016). PIESĂ NOUĂ, SINGLE OFICIAL, VIDEOCLIP

2016 Stefan Banica Acasa de Craciun melodie noua Stefan Banica Jr Acasa de Craciun piesa noua stefan banica jr noul hit 2016 videoclip oficial Stefan Banica Acasa de Craciun single noul cantec de craciun stefan banica jr 2016 melodii noi youtube official video Stefan Banica Jr Acasa de Craciun muzica noua stefan banica jr craciun 2016 ultima melodie a lui Stefan Banica Acasa de Craciun cea mai recenta piesa a lui Stefan Banica Acasa de Craciun noul hit 2016 Stefan Banica Acasa de Craciun
Stefan Banica - Acasa de Craciun (piesa noua, videoclip, single oficial, new song 2016)/ Foto: www.zonga.ro

Ştefan Bănică Jr. a lansat oficial o nouă melodie, "Acasă de Crăciun", şi videoclipul cântecului joi, 1 decembrie 2016, pe YouTube. Piesa "Acasă de Crăciun" este produsă de MediaPro Music România, muzica şi versurile noului single fiind compuse de Ştefan Bănică.
"La multi ani, ROMANIA! La multi ani romanilor de pretutindeni! Si surpriza promisa - «ACASA DE CRACIUN» - noul meu cantec, pe care il dedic tuturor celor care se vor regasi in el, celor care sunt departe si abia asteapta sa revina de sarbatori acasa. Ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa. Un cantec ca o intoarcere spre noi insine, care ne reaminteste emotia adevarata, traita prin ochii copilului din noi." este mesajul transmis azi de Ştefan Bănică Jr. pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noului single "Acasă de Crăciun".
Vizionare şi audiţie plăcute!

Stefan Banica - Acasa de Craciun (Official Single) New Song 2016, New Video



Stefan Banica - Acasa de Craciun (Official Song, New Single 2016, New Video)
Muzica si text/versuri: Stefan Banica
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2016
by MediaProMusic (YouTube), 30 nov. 2016

Sursa foto (Photo Courtesy), postarea despre cea mai noua melodie a lui Stefan Banica - Acasa de Craciun (piesa noua, single oficial, new song 2016, videoclip): www.zonga.ro.

2 comentarii:

  1. E foarte frumoasa cea mai noua melodie din 2016 a lui Stefan Banica - Acasa de Craciun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ştefan Bănică Jr. - "Acasă de Crăciun" = HIT NOU in 2016!

      Ștergere