marți, 17 ianuarie 2017

Alina Eremia - "Vorbe pe dos" (DOMG Remix, 2017). VIDEOCLIP NOU, MELODIE OFICIALĂ, NEW SINGLE 2016

DOMG, proiectul muzical fondat de către Dorian Oswin (Ovidiu Dorin Ionescu) şi Mihai Gruia de la Mango Music, a lansat un remix nou pentru hitul "Vorbe pe dos" interpretat de Alina Eremia, joi, 12 ianuarie 2017, pe YouTube.
Alina Eremia a lansat noua melodie "Vorbe pe dos" şi videoclipul oficial al cântecului în noiembrie 2016, pe canalul de YouTube MediaPro Music. Piesa de dragoste "Vorbe pe dos" este produsă de către DOMG, adică Dorian Oswin şi Mihai Gruia (Mango Records), împreună cu Mădălin Roşioru şi Octavian Mihai din echipa DeMoga Music. DOMG, Alina Eremia şi Theea Miculescu au compus muzica, iar versurile noului single au fost scrise de Alina Eremia şi Theea Miculescu.
Regia videoclipului cântecului "Vorbe pe dos" îi aparţine lui Dan Petcan. Actorul Andrei Roşu este protagonist în frumoasa poveste cinematografică alături de Alina Eremia. Clipul oficial al piesei "Vorbe pe dos", produs de MediaPro Music Romania, a depăşit 6 de milioane de vizionări pe YouTube.
"Nu va imaginati de cand astept momentul sa va impartasesc piesa asta! #VorbePeDos a luat nastere in studioul baietilor de la DOMG. Am auzit un instrumental si nu a durat mult pana am compus linia si versurile. Productia a continuat apoi in studioul Demoga Music. Sunt multe emotii, multe sentimente si sper sa rezoneze cu voi! Enjoy&share!", a scris Alina Eremia pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noului single, joi, 24 noiembrie 2016.
Audiţie şi vizionare plăcute!

Alina Eremia - Vorbe pe dos (DOMG Remix) 2017 AudioAlina Eremia - Vorbe pe dos (DOMG Remix) 2017
Producatori executivi: DOMG (Dorian Oswin & Mihai Gruia); DeMoga Music (Madalin Rosioru & Octavian Mihai)
Muzica: DOMG, Alina Eremia,Theea Miculescu
Text: Alina Eremia,Theea Miculescu
Orchestratie: Madalin Rosioru, Octavian Mihai @DeMoga Music
Producatori: Madalin Rosioru, Octavian Mihai @DeMoga Music
Mix & Master: Madalin Rosioru
by MediaProMusic (YouTube), 12 ianuarie 2017

Alina Eremia - Vorbe pe dos (Official Video) New Single 2016by MediaProMusic (YouTube), 24 noiembrie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu