luni, 16 ianuarie 2017

Trupa Human - "La La" (melodie nouă, piesă oficială, audio, new single 2016)

Trupa Human a lansat o nouă melodie, "La La", în format audio pe YouTube sâmbătă, 17 decembrie 2016. Piesa "La La", interpretată în limba engleză, este produsă de Young Spirit Records. Muzica a fost compusă de către Dima Bodarev şi Ecaterine Delia Mircsov, iar Ionuţ Bordianu a scris versurile noului single.
Human este un proiect nou în muzica românească, ce o include pe talentata cântăreaţă şi compozitoare timişoreană Ecaterine Delia Mircsov (Ecaterine, nume de scenă).
Primul single oficial lansat de formaţie a fost "Radioactive", o piesă interpretată în engleză, care îmbină stiluri diferite: jazz, electronic, blues şi indie-rock. Cântecul are şi o variantă în limba română, intitulată "Aripi de sticlă". Ambele versiuni prezentate de Cat Music Romania în ianuarie 2016 au depăşit 4 milioane de accesări pe YouTube până acum.
"Inimi sincronizate", a doua piesă a trupei Human, a fost lansată la sfârşitul lunii mai din 2016, însoţită de un videoclip oficial. "Connected" este varianta în limba engleză a cântecului "Inimi sincronizate".
Al treilea videoclip oficial al formaţiei Human a fost lansat pe 17 noiembrie 2016, pentru piesa "You". Regia clipului noului single, filmat în Aeroportul Otopeni şi la Atena, Grecia, îi aparţine lui Tiberius Arghiropol.
Audiţie plăcută!

Human - La La (Official Audio) New Single 2016, New Song



Our new single is here! Subscribe&Share if you like it!
Music & Lyrics: Ecaterine, Dima Bodarev, Ionut Bordianu
by Young Spirit Records (YouTube), 17 dec. 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu