joi, 2 februarie 2017

Florin Chilian - "Colț de Lup" (Eurovision Romania 2017). MELODIE NOUĂ, PIESĂ OFICIALĂ, VERSURI, AUDIO

2017 Florin Chilian Colt de Lup Eurovision Romania 2017 melodie noua Florin Chilian Colt de Lup Eurovision Romania 2017 piesa noua versuri Florin Chilian Colt de Lup Eurovision Romania 2017 doina florin chilian 2017 noul cantec ultimul single official audio youtube Florin Chilian Colt de Lup Eurovision Romania 2017 melodii noi 2017 Florin Chilian Colt de Lup Eurovision Romania 2017 noul cantec ultimul hit  Florin Chilian Colt de Lup Eurovision Romania 2017
Florin Chilian - Colt de Lup, Eurovision Romania 2017 (piesa noua, versuri/lyrics, official audio, new song 2017, new single)/ Foto Facebook Florin Chilian

Florin Chilian a lansat oficial o nouă melodie,"Colț de Lup", în format audio pe YouTube luni, 30 ianuarie 2017. Piesa "Colț de Lup" este compusă de către Florin Chilian, versurile noului single fiind scrise tot de artist. Florin Chilian va participa la Selecţia Naţională Eurovision 2017 cu noul cântec "Colț de Lup".
"Piesa nu este copiată. Piesa nu este furată. Aceasta piesă nu este «împrumutată». Piesa este o doină şi este cântată în limba română. Piesa este înregistrata aici, în România, cu români, în studioul Sound Expert, inginer de sunet fiind d-nul Ştefan Elefteriu. Un muzician în top 5 mondial la producție, post producție și master muzical.
Nimeni niciodată pe pământ nu a scris muzică preclasică, de cameră, pentru quartet de coarde şi voce, cu atât mai puțin cu voce pop. La fel de corect ar fi să spun și că piesa aceasta nu ar trebui să existe pentru că unește doua lumi din universuri diferite. Muzica de camera, muzica preclasica si muzica pop.", a scris printre altele cantautorul Florin Chilian pe contul său oficial de YouTube cu ocazia lansării piesei "Colț de Lup" în mediul online. Mesajul integral al artistului român a fost postat de asemenea pe Facebook şi Google+.
Audiţie plăcută!

Florin Chilian - Colt de Lup - Eurovision Romania 2017, New Song, New SingleColț de Lup - Eurovision 2017 - Florin Chilian - NU, nu este cantat cu vreo filarmonica, este doar un quartet. Doua viori, o viola si un violoncel. Atat. Restul se numeste muzica.
Este scrisa ca o doina, ca un descantec pentru neamul asta, pentru noi.
Prea suntem urmariti de rele si prea nu meritam asta.

Colț de Lup - versuri

Colț de Lup - Haită nebună
Urlă nopțile la Lună
Colț de Lup pe Quită Spartă
Urlă nopțile la Soartă

Sus în taina Stelelor
Luna!
Lângă strunga Viselor
Zâna!

Floare galbenă de Rai
Floare galbenă de Rai

În pădurea Magului
Sub crucea destinuluii
Lupii Albi cu colți de ger
Frații mei dintr-un alt Cer

Îmi botează frații Lupi
Luna!
Frații mei de sânge rupți
Zâna!

Floare galbenă de Rai
Floare galbenă de Rai

Se desfac blestemele
Se sfințesc Destinele

by Florin Chilian (YouTube), 30 ian. 2017

Sursa foto (Photo Courtesy), postarea despre cea mai noua melodie lansata de Florin Chilian - Colt de Lup (Eurovision Romania 2017, piesa noua, versuri/lyrics, audio, new single 2017, new song): Florin Chilian (Facebook) - www.facebook.com/Florin-Chilian-145698835311/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu