duminică, 26 februarie 2017

Te cunosc de undeva!: Cuza (Noaptea Târziu) "se transformă" în Tinu Vereșezan - "La toţi ni-i greu, dar nu la fel" (Sezonul 11, al doilea episod, VIDEO NOU, 25 februarie 2017)

Cuza, Iulian-Adrian Popescu pe numele real, din trupa Noaptea Târziu "s-a transformat" în Tinu Vereșezan în a doua ediţie a sezonului 11 la "Te cunosc de undeva!". Cuza de la Noaptea Târziu a cântat excelent melodia populară "La toţi ni-i greu, dar nu la fel" în show-ul de televiziune difuzat de Antena 1 sâmbătă seară, 25 februarie 2017.
Vizionare plăcută!

Cuza se transformă în Tinu Vereșezan - La toţi ni-i greu, dar nu la fel (TCDU, 25.02.2017, VIDEO NOU)Vezi ediția integrală pe ANTENAPLAY: http://goo.gl/fQnIoj. În cea de a doua ediţie din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Cuza a cântat melodia interpretată de Tinu Vereșezan - La toţi ni-i greu, dar nu la fel. Mulțumiri speciale merg către prietenii noștri de la Taraful Silvian Voicu: www.tarafulsilvianvoicu.ro/, Te cunosc de undeva!, Antena 1, 25-02-2017
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 25 feb. 2017

Culise: Cuza se pregăteşte să devină Tinu VereșezanTinu Vereșezan este personajul pe care îl interpretează Cuza, în cadrul celei de a doua ediţii a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 25 feb. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu