vineri, 7 aprilie 2017

REZUMAT VIDEO GOLURI: FCSB (Steaua) - Astra 3-0. Liga 1, play-off, etapa a 4-a, 6 aprilie 2017

2017 Steaua Astra 3-0 rezumat video goluri FCSB Astra Giurgiu 3-0 rezultat final steaua astra video rezumat 06.04.2017 youtube toate golurile Steaua Astra 3-0 liga 1 play off 6 aprilie 2017 Steaua Astra 3-0 video rezumat complet liga 1 etapa 4 play off fscb astra 3-0 youtube rezumat complet golurile partidei Steaua Astra 3-0 marcatori alibec si tanase rezumatului meciului de aseara
FCSB - Astra 3-0 (Liga 1, Bucuresti, National Arena, 06.04.2017)/ Foto Facebook FC Steaua Bucuresti

Echipa de fotbal FCSB (FC Steaua Bucureşti) a învins pe AFC Astra Giurgiu, scor 3-0, prin golurile marcate de către Denis Alibec (min. 10 din penalty şi min. 27) şi Florin Tănase (min. 32), într-un meci contând pentru etapa a patra din play-offul Ligii 1, disputat la Bucureşti pe Arena Naţională joi seara, 6 aprilie 2017.
Fotbaliştii roş-albaştri antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf au ajuns pe primul loc în clasament, fiind la egalitate de puncte cu Viitorul, datorită rezultatului din partida de aseară.

Steaua - Astra 3-0. REZUMAT VIDEO GOLURI HD 06.04.2017. Liga 1, play-off



STEAUA vs ASTRA 3-0 PLAY-OFF| REZUMAT VIDEO COMPLET FCSB - Astra 06.04.2017 Liga 1
by YouTube, 6 apr. 2017

FC STEAUA - AFC ASTRA 3-0

FC Steaua Bucuresti a invins campioana en-titre la scor de neprezentare, 3-0, intr-o partida in care s-au evidentiat Denis Alibec si Florin Tanase, cei doi intrecandu-se in executii superbe.
Capitanul Stelei a inscris de doua ori si a pasat decisiv la golul lui Tanase, care a inchis tabela, iar ros-albastrii au revenit pe prima pozitie in clasament, la egalitate de puncte cu FC Viitorul, care a pierdut pe teren propriu, 0-1, impotriva celor de la CS Universitatea Craiova.
Partida a inceput excelent pentru stelisti, care au primit o lovitura de pedeapsa in minutul 9, dupa ce Geraldo Alves l-a faultat in careu pe Momcilovic, intr-o faza in care Boldrin a executat o lovitura libera. Alibec a punctat un minut mai tarziu, iar in minutul 27 a dus scorul la 2-0, profitand de o eroare a lui Sapunaru, care a luftat o minge trimisa in fata de Tanase. Momentul de geniu al cuplului Alibec-Tanase s-a vazut, insa, in minutul 32, atunci cand capitanul i-a pasat decisiv, cu o "rabona", lui Tanase, acesta a preluat superb in careu si l-a executat pe Iliev cu un sut la vinclu. Ros-albastrii puteau majora scorul in minutul 41, insa arbitrul Horatiu Fesnic nu le-a acordat o lovitura de pedeapsa la faultul lui Iliev asupra lui Gnohere. Atacantul francez l-a inlocuit, in minutul 37, pe Alibec, cel din urma acuzand probleme musculare si preferand sa iasa de pe teren. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Ovidiu Popescu, jucator care a fost inlocuit, in minutul 43, cu Vlad Achim, ca urmare a unei lovituri incasate in prima repriza.
Pentru ros-albastri urmeaza partida de duminica seara, de la Drobeta Turnu-Severin, impotriva celor de la CS Universitatea Craiova, din a cincea etapa a Ligii 1 Orange.
FC Steaua Bucuresti le multumeste celor aproximativ 8.000 de suporteri prezenti la stadion, care au creat o atmosfera excelenta si pe care ii asteapta in numar mai mare la urmatoarele partide!

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei:
FC STEAUA BUCURESTI - AFC ASTRA GIURGIU 3-0 (3-0)
Au marcat: Denis Alibec 10 si 27, Florin Tanase 32
FC Steaua: Nita - Pleasca, Moke, Balasa, Momcilovic - O. Popescu (V. Achim 43'), Rick Boldrin, Enache, F. Tanase (Man 71')- Alibec (Gnohere 37'), De Amorim.
Antrenor: Laurentiu Reghecampf.
AFC Astra: Iliev - G. Alves, Sapunaru, Oros (Florea 46') - Stan, Seto (S. Bus 46'), Boubacar, Junior Morais - Ionita, Niculae (Balaure 65'), Teixeira.
Antrenor: Marius Sumudica.
Cartonase galbene: Boldrin 49', Enache 66'/Alves 9', Sapunaru 52'.
Arbitri: Horatiu Fesnic (Cluj-Napoca), Vladimir Urzica (Piatra Neamt), Ovidiu Artene (Vaslui); rezerva: Iulian Dima (Bucuresti).
Observatori: Nicolae Marodin (CCA/Bucuresti), Eduard Alexandru (LPF/Ploiesti).

Sursa foto si info: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu