miercuri, 10 mai 2017

Smiley - "Domnu' Smiley" (melodie nouă, videoclip oficial, single nou 2017)

Smiley a lansat o nouă melodie, "Domnu' Smiley", şi videoclipul oficial al cântecului pe YouTube miercuri, 10 mai 2017. Piesa nouă a lui Smiley - "Domnu' Smiley" este produsă de HaHaHa Production şi lansată alături de Cat Music Romania. Muzica a fost compusă de Andrei Maria - Smiley pe numele scenic, Vlad Munteanu (DOC), Vladimir Coman-Popescu, Dorian Micu şi Şerban Cazan, iar versurile noului single "Domnu' Smiley" au fost scrise de Smiley, DOC şi Dorian Micu. Regia videoclipului piesei "Domnu' Smiley" îi aparţine lui Iulian Moga.
Cu ocazia împlinirii a zece ani de carieră solo, Smiley lansează zece piese însoţite de videoclipuri noi. În fiecare lună pe data de 10, Smiley va prezenta un nou single pe canalul său oficial de YouTube. Cântecul "Domnu' Smiley" este al treilea din seria #Smiley10 a artistului român după melodia "Flori de plastic" şi piesa "De unde vii la ora asta?".
Pe 1 iunie 2017, în cadrul unui concert extraordinar la Arenele Romane din Bucureşti, Smiley va aniversa împlinirea a zece ani de carieră solo alături de fani şi invitaţi speciali.
Vizionare plăcută!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE ORIGINALĂ, PIESĂ NOUĂ: Smiley - Domnu' Smiley (Official Video) New Single 2017, New Song



Piesa noua: Smiley - Domnu' Smiley (Official Video) New Song 2017, New Single
"Domnu' Smiley" este cel de-a treilea single lansat de Smiley in cadrul proiectului #Smiley10 care se va desfasura pe parcursul intregului an. Vor fi 10 lansari de piese cu videoclip timp de 10 luni, iar la finalul anului va aparea cel de-al patrulea album solo semnat Smiley.
Creat de HaHaHa Production ®/Cat Music.
Smiley online:
https://www.facebook.com/smileyonline
https://twitter.com/smiley_omul
https://www.youtube.com/user/smileyomul
http://smiley.ro/
by Smiley (YouTube), 10 mai 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu