vineri, 16 iunie 2017

Jo feat. Randi - "Mă întreabă inima" (melodie nouă, videoclip oficial, single nou 2017, interviu)

2017 JO feat Randi Ma intreaba inima melodie noua JO feat. Randi - Ma intreaba inima videoclip noua piesa JO feat. Randi - Ma intreaba inima noul single morandi feat jo 2017 JO feat. Randi - Ma intreaba inima ultimul cantec noul hit ultima melodie a lui JO featuring Randi - Ma intreaba inima
JO feat. Randi - Ma intreaba inima (piesa noua 2017, videoclip oficial, new single 2017, new song, new video)/ Foto Facebook Jo Official/ ArtWork

Jo şi Randi au lansat o nouă melodie, "Mă întreabă inima", odata cu videoclipul oficial al cântecului pe YouTube vineri, 16 iunie 2017. Piesa nouă "Mă întreabă inima" (Jo feat. Randi) este produsă de Cat Music Romania şi Famous Production. Muzica a fost compusă de Andrei Ropcea (Randi) şi Alin Ilieş, care s-au ocupat şi de aranjamentul instrumental, iar versurile noului single "Mă întreabă inima" au fost scrise de Randi. Regia videoclipului piesei "Mă întreabă inima" îi aparţine lui Dan Petcan.
În interviul acordat recent Utv Romania şi publicat pe YouTube, Jo şi Randi au precizat că piesa "Mă întreabă inima" este continuarea superbei melodii de dragoste "Până vara viitoare" (2015), al cărei videoclip a fost regizat tot de către Dan Petcan.
"Ma gandeam de ceva vreme sa compun o piesa in continuarea «Pana vara viitoare», pentru ca mi-a placut mult colaborarea cu Jo, dar si pentru ca oamenii ne tot intrebau cand mai lansam o piesa impreuna. Jo este foarte talentata, dar lasand la o parte talentul, este un sentiment foarte placut sa lucrezi cu oameni care iti sunt si prieteni. Sper sa va placa piesa si sa fie pentru voi o placere sa o ascultati, la fel cum este pentru noi sa o cantam. 😊", a scris azi Randi pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noului single "Mă întreabă inima".
"Piesa aceasta inseamna pentru mine continuarea unei povesti minunate si a unei colaborari de care sunt foarte mandra. Sunt fericita sa colaborez din nou cu Randi, producatorul meu preferat și unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Cred ca ne-a iesit si de data aceasta, cred in piesa aceasta foarte mult, iar energia buna pe care noi doi o aducem in proiectele la care lucram a ajuns de fiecare data la sufletele oamenilor. Pot spune ca langa Randi am descoperit reteta succesului: echipa de profesionisti, prieteni sinceri, muzica buna si energie pozitiva. Sunt recunoscatoare ca am parte de toate acestea! Sper ca si «Ma intreaba inima» sa se bucure de succesul de care s-a bucurat «Pana vara viitoare»." este mesajul transmis fanilor de Jo pe Facebook.
Vizionare plăcută!

PIESĂ ORIGINALĂ, VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: JO feat. Randi - Ma intreaba inima (Official Video) NEW SINGLE 2017, NEW SONG



Piesa noua, single nou: JO feat. Randi - Ma intreaba inima (Official Video) by Cat Music Romania & Famous Production
Mix & Master: Sandor Biro
by Cat Music (YouTube), 16 iun. 2017

UNews: New Video - Jo & Randi - Ma intreaba inima (Utv 2017, INTERVIU)



UNews: New Video - Randi & Jo @Utv 2017 by Utv Romania (YouTube), 12 iun. 2017

Click pe linkuri daca vrei sa vezi si Randi - "De ce dansezi așa" (melodie nouă, videoclip oficial, single nou 2017) si VIDEOCLIP NOU: SHIFT feat. JO - "Taci inimă" (2017), MELODIE NOUĂ, PIESĂ OFICIALĂ, NEW SINGLE!

4 comentarii:

  1. Multumesc de auditie, Cristi!
    Mi-au placut melodiile de aici! :)
    Un weekend excelent si plin de armonii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere! Multumesc si eu! Weekend placut, Suzana! :)

      Ștergere
  2. chiar mi-a plăcut mult - la fel ca alte colaborări dintre cei doi !
    mulţumesc frumos pentru audiţie !
    weekend cât mai plăcut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare bine ca ti-a placut noua melodie scoasa de Jo feat. Randi - "Ma intreaba inima"! Multumesc si eu! Weekend placut! :)

      Ștergere