miercuri, 28 iunie 2017

MELODIE NOUĂ: Ligia - "Închide uşa" (2017). VIDEOCLIP NOU, PIESĂ OFICIALĂ, SINGLE NOU

Ligia a lansat o nouă melodie, "Închide uşa", şi videoclipul oficial al cântecului pe YouTube marţi, 27 iunie 2017. Piesa "Închide uşa" este compusă de Ligia, fiind produsă şi orchestrată de Constantin Curchi, Benjamin Rivalet, Sebastian Ungureanu pentru MediaPro Music Romania. Regia videoclipului noului single al Ligiei - "Închide uşa" îi aparţine lui Claudiu Stan (Vision Production), iar filmările au avut loc în Control Club din Bucureşti.
"Noul single «Inchide Usa» este produs impreuna cu trupa mea, o piesa care a luat nastere pe o plaja pustie in Filipine de la cateva acorduri simple de chitara si o linie de voce, de aceea am incercat sa pastram simplitatea initiala si in varianta finala a piesei. Este prima piesa de pe primul meu album, «Yin Si Yang», ce va fi lansat in curand. Sper sa va placa!", a declarat Ligia, informează MediaPro Music pe contul oficial de YouTube.
Opinia mea este că "Închide uşa" va ajunge rapid în topurile muzicale româneşti şi va deveni unul dintre hiturile anului 2017. Enjoy!

MUZICĂ ORIGINALĂ, VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Ligia - Inchide usa (Official Video) NEW SINGLE 2017, NEW SONG



Single nou, piesa noua: Ligia - Inchide usa (Official Video) 2017 New Song
Chitara - Constantin Curchi
Pian-Benjamin Rivalet
Saxofon - Hornoiu Corneliu Andrei
Chitara bas - Daniel Moroiu
Mix-Master - Bunicu' Magic
Hairstyle by Otto Ollivery
Make-up: Scandalous Makeup by Mary Loren
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2017
by MediaProMusic (YouTube), 27 iun. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu