marți, 4 iulie 2017

Echipa lui Andrei Roșu (Atlantic4) a traversat Marea Neagră vâslind (VIDEO INTERVIU, Antena 1, 2017)

INTERVIU VIDEO Antena 1, 2017: Echipa lui Andrei Roșu (Atlantic4) a traversat Marea Neagră vâslind



Vezi ediția integrală pe ANTENAPLAY: https://goo.gl/cNHK1G. Andrei Roşu, Vasile Oşean, Ionuţ Olteanu, Marius Alexe şi Alexandru Dumbravă, membrii echipei Atlantic4, au venit la "Prietenii de la 11" să vorbească despre recordul doborât pe Marea Neagră., Prietenii de la 11, 03-07-2017
by Antena 1 (YouTube), 3 iul. 2017

Andrei Roșu, component al echipajului care a reușit să traverseze Marea Neagră într-o ambarcațiune cu vâsle, stabilind un record mondial de viteză pentru România - 11 zile, 6 ore și 1 minut, a declarat, vineri, 30 iunie 2017, într-o conferință de presă, că această expediție a fost o simulare bună pentru traversarea Oceanului Atlantic, informează www.agerpres.ro.
Proiectul este intitulat Atlantic4 și are ca scop strângerea fondurilor necesare realizării unui centru socio-medical la Adunații Copăceni. Echipajul românesc format din Andrei Roșu, Vasile Oșean, Ionuț Olteanu, Marius Alexe și Alexandru Dumbravă urmează să participe la cursa "Talisker Whisky Atlantic Challenge" programată la 12 decembrie, notează www.agerpres.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu