joi, 12 octombrie 2017

Alex Mladin - "Îşi ascunde inima" (melodie nouă, videoclip oficial, single nou 2017)

Alex Mladin, finalist X Factor 2016, lanseaza primul single din cariera, „Isi ascunde inima“, care este insotit de un videoclip regizat de Anthony Icuagu, informează site-ul www.catmusic.ro.
Prima piesa a lui Alex Mladin vorbeste despre o relatie in care cei doi parteneri vor sa se implice trup si suflet, insa partea feminina „isi ascunde inima“, deoarece a suferit in trecut si nu mai poate iubi, oricat de mult si-ar dori acest lucru, notează www.catmusic.ro.
„Cand am ascultat piesa pentru prima data, m-am regasit in ea, ceea ce conteaza cel mai mult pentru mine. Videoclipul a fost regizat si filmat de Anthony Icuagu, un om talentat, creativ, cu care am rezonat foarte bine. La filmari ne-am distrat foarte mult, a fost o atmosfera unica“, a spus Alex Mladin pentru site-ul www.catmusic.ro.
Melodia „Isi ascunde inima“ a fost compusa si produsa de Alexandru Antonescu si Ionut Rad in studioul GreenEye Music, versurile au fost scrise de Theea Miculescu, iar de muzica s-au ocupat Theea Miculescu, Ionut Rad si Alex Mladin. Filmarile clipului au durat aproximativ 10 ore si au avut loc in Bucuresti si in Belciugatele (judetul Calarasi), potrivit www.catmusic.ro.
Alex Mladin este un artist in varsta de 22 de ani ce s-a nascut in judetul Arad si care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 9 ani. La 14 ani, el a fost solist si chitarist intr-o trupa, iar din anul 2012 a inceput sa ia lectii de canto. In anul 2016, Alex Mladin a participat la X Factor, unde a ajuns pana in finala, scrie www.catmusic.ro.

Sursa: http://catmusic.ro/news/alex-mladin-lanseaza-piesa-si-videoclipul-isi-ascunde-inima/

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Alex Mladin - Isi ascunde inima (Official Video) NEW SINGLE 2017, NEW SONG



by Cat Music (YouTube), 9 oct. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu