joi, 5 octombrie 2017

Cătălina Ponor se retrage din gimnastică!

Cătălina Ponor se va retrage definitiv din gimnastică! Una dintre cele mai mari sportive din România, Ponor va mai participa doar la Mondialele de la Montreal. Gimnasta vrea să îşi incheie cariera cu un aur mondial, singura medalie care îi lipseşte din vitrina tixită de trofee, informează site-ul www.digisport.ro.

Felicitări, campioano, performanțele tale sunt uriașe! Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus!

Cătălina Ponor se retrage din gimnastică! anuntul gimnastei pe Facebook

Nu a fost o zi asa cum mi-am dorit, dar sunt multumita de tot ce am realizat pana acum!
23 de medalii europene, mondiale si olimpice, 26 de ani dedicati gimnasticii ca sportiva cu 2 momente de neuitat:
1. Olimpiada de la Atena, unde am realizat mai mult decat am visat;
2. Campionatele Europene de la Cluj, unde am trait niste momente unice, atat frumoase in fata propriului public, cat si mai putin placute cu doar o zi inaintea finalei de la barna.
Sunt mandra de tot ce am realizat si tot ce am sacrificat pentru acest sport pe care l-am iubit si il iubesc in continuare, cu bune, cu rele, cu suisuri si coborasuri.
Imi este greu sa ma despart de ceva ce am facut cu pasiune, daruire, devotament, dar la un moment dat toate se opresc.
Din cauza sanatatii care se cam joaca cu mine si din cauza varstei la care am ajuns, am decis sa spun "Stop"!

Imi voi termina anul cu concursurile mici care au mai ramas si demonstratiile deja planificate, dupa care, din decembrie voi urma alt curs al vietii, tot pe langa sport, dar altfel, in ideea de a ajuta in continuare gimnastica.

Va multumesc din tot sufletul tuturor celor care ati aplaudat, v-ati bucurat, ati suferit, ati plans, ati topait impreuna cu mine.
Sunt multe persoane pe care ar trebui sa le mentionez pentru a le multumi, insa ma voi rezuma doar la cateva nume importante.

Multumesc pentru tot ce mi-au dat si m-au invatat parintilor mei, pentru toata sustinerea fizica cat si psihica si pentru cei 15 ani petrecuti impreuna si care pentru mine au devenit ca niste parinti: domnul Lucian, doamna Mariana si domnul Belu. Pentru ca ma stie de tot atatia ani si a fost langa mine intr-unul dintre momentele importante mentionate mai sus, un om bland si suflet curat, domnisoara Lili Cosma, kinetoterapeutul Toma Vasilescu, care a cam avut de furca cu tendoanele mele, Florin Astefanei, maseurul nostru, (noi ii spunem 6 ace fiindca asa ne minte de fiecare data si ajungem sa avem in jur de 32:)), dar noi il iertam spre binele nostru), Mihaela Dobranici care, draga de ea, nu stie cu ce sa ne mai cocoloseasca atunci cand avem vreo durere si multi alti oameni importanti care au stat in toti acesti ani langa noi.

Nu in ultimul rand, FANILOR. Fara ei salile ar fi goale si pustii, iar incurajarile lor nu ne-ar mai aduce energie pozitiva noua, concurentilor.
Va multumesc inca o data pentru tot si va iubesc din suflet !! 😍❤️

Catalina Ponor (Facebook), 4 octombrie 2017 - www.facebook.com/cataponor/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu