luni, 16 octombrie 2017

MELODIE NOUĂ: Costi Ioniţă feat. Alix - ”Come Alive” (2017). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

Costi, artistul roman nominalizat la Grammy, a lansat “Come Alive” (feat Alix)

Costi este unul dintre cei mai cunoscuti artisti si producatori romani, acesta lucrand de-a lungul timpului cu artisti internationali precum Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi si Faydee, printre altii. Totodata, Costi este cunoscut si ca producatorul din spatele unor trupe celebre precum Valahia si Blaxy Girls, informează site-ul www.roton.ro.
Nascut in Constanța, acesta si-a inceput cariera cantand muzica traditionala. A pus mai apoi bazele trupei Valahia, alaturi de Mihai Traistariu si Dorin Topala, lansand mai multe hituri, scrie www.roton.ro.
La sfarsitul anilor 2000, Costi a inceput sa includa mai multe elemente balcanice si orientale in productiile sale muzicale, lansand hit-ul “Ca la Amsterdam”, ce s-a bucurat de un succes imens in Turcia si Arabia Saudita, fiind ulterior inclus pe compilatia “Cafe del Mar”, notează www.roton.ro.
Alaturi de artista de origine bulgara – Andrea – acesta a format trupa Sahara, lansand hituri in colaborare cu artisti precum Bob Sinclair si Shaggy, menționează www.roton.ro.
Colaborarea cu Shaggy pe albumul acestuia – Summer in Kingston, i-a adus lui Costi o nominalizare la premiile Grammy din 2012, in categoria “Best Raggae Album”, potrivit www.roton.ro.
“Come Alive” reprezinta o schimbare a genului muzical abordat de artist, Costi si Alix aducand o noua abordare in scena muzicii dance, imbinand versuri taioase cu linii melodice dinamice pentru un sound ce va invada playlisturile lunii august, informează www.roton.ro.
“Influentele mele californiene se imbina perfect cu ritmurile traditionale pentru care este cunoscut Costi” – Alix (www.roton.ro).
Costi si Alix s-au cunoscut intr-un studio din California datorită unuia dintre compozitorii care au contribuit la albumul “Purpose” (Justin Bieber).
“Conexiunea dintre noi a fost instanta, mai ales ca amandoi avem radacini est-europene. < Come Alive > este una dintre piesele mele preferate la care am lucrat vreodata.” – Alix (www.roton.ro).
“Muzica este despre raspandirea dragostei, a energiilor pozitive si amplificarea limbajului universal al acesteia. Sunt mandru ca am avut ocazia sa colaborez cu o multime de oameni talentati din toate colturile lumii pentru acest proiect. ” – Costi (www.roton.ro).
“Come Alive” este prima lansare din noul proiect al lui Costi, ce urmeaza sa acopere mai multe genuri muzicale, colaborand totodata cu diferiti artisti din toata lumea, potrivit www.roton.ro.

Sursa: http://www.roton.ro/news_detalii.php?id=163

MUZICĂ NOUĂ, VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Costi feat. Alix - Come Alive (Official Video) NEW SINGLE 2017, NEW SONGComposed by: Constantin Ionita, Silviu Aurelian Dimitriu
Lyrics by Alexandra Fullerton
Published by Roton Music Publishing, Doctor Music
© & (P) 2017 ROTON MUSIC & DOCTOR MUSIC
Lyrics / Versuri Costi Ioniţă featuring Alix - Come Alive: https://www.youtube.com/watch?v=OsqC3oKdZEE
by RotonMusicTV (YouTube), 31 iul. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu