joi, 8 februarie 2018

Andreea Esca şi Simona Halep, în hora machedonească (VIDEO 2018)! Un moment memorabil şi un interviu "fără secrete" pentru Ştirile ProTv!

Andreea Esca şi Simona Halep, în hora machedonească! Un moment memorabil şi un interviu "fără secrete" pentru Ştirile ProTv!

Cea mai iubită sportivă din tenisul românesc, Simona Halep, a stat de vorbă cu Andreea Esca despre viața ei, despre cariera profesională și despre planurile de a-și întemeia o familie cu persoana iubită. Simona a mărturisit că își dorește o familie și chiar un copil, însă dacă va ajunge în această etapă importantă a vieții nu va mai face sport de performanță, deoarece își va canaliza toată energia pentru creșterea copilului, potrivit site-ului www.stirileprotv.ro.
„Vreau mulţi copii, dar nu mă grăbesc. Întâi tenisul şi apoi o familie”, a spus ea într-un interviu exclusiv cu Andreea Esca. Până atunci, însă, Simona Halep este foarte hotărătă să câștige cât mai multe premii și medalii pentru România și să continue să îi facă mândri de ea pe românii care îi trimit mesaje, zilnic, prin intermediul rețelelor de socializare, informează www.stirileprotv.ro.

Andreea Esca și Simona Halep, interviul integral. Secretele celei mai iubite românce din tenis: stirileprotv.ro.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu