vineri, 16 februarie 2018

REZUMAT VIDEO: FCSB (Steaua București) - Lazio 1-0 (Europa League, 15.02.2018)

steaua lazio REZUMAT VIDEO FCSB Steaua București Lazio 1-0 Europa League 15.02.2018 youtube steaua fcsb lazio golul lui gnohere de aseara fcsb lazio steaua bucuresti arena nationala 15 februarie 2018 rezumat complet video steaua lazio roma rezumat hf highlights steaua bucharest lazio roma 1-0 europa league
Gnohere (Steaua) a inscris golul victoriei cu Lazio (UEFA Europa League 15.02.2018)/ Foto Facebook FC Steaua Bucuresti

FCSB (Steaua București) a învins pe Lazio, scor 1-0, într-un meci disputat pe Arena Națională din București joi, 16 februarie 2018, contând pentru șaisprezecimile UEFA Europa League. Golul Stelei a fost marcat de Harlem Gnohere în minutul 29 dintr-o pasă excepțională a lui Budescu.

Steaua vs Lazio 1-0. REZUMAT VIDEO COMPLET HD (15.02.2018)



Steaua vs Lazio 1-0 (FCSB 1-0 vs Lazio Roma, REZUMAT COMPLET) 15 februarie 2018, YouTube

FC STEAUA - SS LAZIO 1-0

FC Steaua Bucuresti a scris o noua pagina din bogata sa istorie joi seara, reusind prima victorie din toate timpurile a echipei noastre impotriva unui adversar din Italia, scor 1-0, impotriva celor de la S.S. Lazio.
Harlem Gnohere a adus bucurie in sufletele celor peste 33.000 de suporteri prezenti pe National Arena, precum si milioanelor aflate in fata televizoarelor, in minutul 29, atunci cand a profitat de pasa excelenta a lui Constantin Budescu si si-a trecut numele pe tabela pentru a patra oara in acest sezon. Acelasi Gnohere putea sa faca 2-0, la fel ca si Budescu, ultimul ratand cea mai mare ocazie de a inscrie a partidei, in minutul 69. De partea cealalta, italienii au avut cateva ocazii importante de a inscrie, insa inspiratia lui Vlad, precum si sansa au facut ca scorul finala sa ramana 1-0.
Odata cu acest succes, ros-albastrii au sanse mai mari de a se califica joia viitoare, la Roma, in optimile UEFA Europa League. Din pacate, acestia nu se vor putea baza pe Mihai Pintilii, care va fi suspendat, ca urmare a cumulului de cartonase galbene.
Pana la meciul cu Lazio, stelistii au de disputat Derby-ul cu Dinamo, care va avea loc duminica seara, pe National Arena, cu rivalii nostri in postura de gazde. Biletele destinate ros-albastrilor pot fi achizitionate de la Casa de Bilete de pe Bulevardul Basarabia pana duminica seara!
FC Steaua Bucuresti le multumeste tuturor suporterilor prezenti la meciul de joi seara, care au creat o atmosfera extraordinara pe National Arena!

Mai jos puteti citi caseta tehnica a partidei:

FC STEAUA - SS LAZIO 1-0 (1-0)
A marcat: Gnohere 29

FC Steaua Bucuresti: Vlad - Benzar, Gaman, Planic, J. Morais - Pintilii (Teixeira 46'), Nedelcu - Man, Budescu, Tanase (F. Coman 58') - Gnohere (C. Tanase 82).

Antrenor: Nicolae Dica.

SS Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, J. Lukaku (Lulic 75') - Nani (F. Anderson 56'), Caicedo (Immobile 56').

Antrenor: Simone Inzaghi.

Cartonase galbene: Pintilii 26', Vlad 64', Gaman 78'/Milinkovic-Savic 9', Caceres 45+1', Luiz Felipe 52', Immobile 90+1'.

Meciul a fost arbitrat de germanul Deniz Aytekin, ajutat de asistentii Eduard Beitinger si Rafael Foltyn si de aditionalii Daniel Siebert si Benjamin Brand. Arbitru de rezerva a fost Marco Achmuller.

Sursa foto si info: FC Steaua Bucuresti (Facebook) - www.facebook.com/FCSBOfficial/

2 comentarii:

  1. E bine și așa, deși cu un 2-0 aș fi fost mai încrezător! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E chiar un rezultat foarte bun acest 1-0 cu Lazio! La Roma va fi un meci foarte dificil pentru Steaua. :)

      Ștergere