marți, 15 mai 2018

R.I.P. Cristian Țopescu

A murit comentatorul sportiv Cristian Țopescu, la vârsta de 81 de ani. RIP Cristian Topescu
Versuri scrise de Flick Domnul Rimă/ Sursa: www.facebook.com/FlickDomnulRima/

A murit comentatorul sportiv Cristian Țopescu, la vârsta de 81 de ani. De-a lungul carierei, a însoţit sportivii români la cele mai importante competiţii, a participat la 13 ediţii ale Jocurilor Olimpice, de la cupe mondiale și campionate europene, iar suporterii au aflat despre succesul internaţional ascultându-i vocea în peste 5.000 de transmisii în direct, informează Știrile TVR.

TVR, VIDEO, GOLURI: România - Argentina 3-2 (World Cup USA 1994)Momente din una dintre cele mai bune partide, dacă nu cea mai bună, realizate de echipa Naţională de fotbal a României, difuzate în cadrul emisiunii Replay de pe TVR2.
3 iulie 1994, Pasadena, SUA, FIFA World Cup
România -- Argentina: 3-2 (2-1)
Golurile au fost marcate de Ilie dumitrescu (11', 18') şi Gheorghe Hagi (58'), pentru România, respectiv Gabriel Batistuta (16') şi Balbo (74'), pentru Argentina
http//www.fifa.com
http://www.facebook.com/fantvr1
http://www.tvr.ro
http://youtube.com/TVRcanaluloficial
by TVR (YouTube), 3 iul. 2014

Nadia Comăneci - NOTA 10 la bârnă (Montreal '76)Nadia Comăneci - NOTA 10 la paralele (Montreal '76)Pe 18 iulie 1976, o fetiţă de 14 ani uimea lumea sportului cu o performanţă greu de egalat: nota 10 „absolut" la Jocurilor Olimpice de Vară de la Montreal. Afişajul electronic nici nu era programat să arate nota 10, aşa că p4e ecran a apărut nota 1.00. Nadia Comăneci obţinea, la această ediţie a Jocurilor Olimpice, de şapte ori scorul perfect, câştigând trei medalii de aur (la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă compus) și una de bronz (sol).
De atunci, gimnasta din Oneşti a intrat în istorie drept prima sportivă cu un exerciţiu perfect.
by TVR (YouTube), 17 iul. 20124 comentarii:

  1. Mare pacat. Intr-o zi trebuie sa se intample pentru toti, dar... tare rau imi pare acum pentru Cristian Topescu.
    Odihneasca-se in pace.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu să îl odihnească! Nu am mai avut și nici nu avem altul ca el.

    RăspundețiȘtergere