luni, 11 iunie 2018

VIDEO: Simona Halep a revenit în România după victoria de la Roland Garros 2018

roland garros 2018 Simona Halep s-a intors acasa video 11 iunie 2018 Simona Halep la Aeroportul Otopeni Simona Halep si Darren Cahill Roland Garros 2018
Simona Halep și Darren Cahill, Roland Garros 2018/ Photo Courtesy of Roland-Garros (Twitter)

VIDEO: Simona Halep a revenit în România după victoria de la Roland Garros 2018 (Telekom Sport)



Toate stirile zilei aici: https://www.telekomsport.ro/
by Telekom Sport Romania (YouTube), 11 iunie 2018

Simona Halep (1 WTA) a câștigat finala Roland Garros 2018 contra americancei Sloane Stephens cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, sâmbătă, 9 iunie 2018. Este primul titlu de Grand Slam câștigat de Simona Halep care rămâne pe primul loc mondial la simplu în ierarhia jucătoarelor profesioniste de tenis. Începând de luni, Sloane Stephens ocupă locul 4 WTA. Aceasta a fost a treia finală la French Open din cariera Simonei Halep la senioare și a patra de Mare Șlem. Simona Halep a fost campioană la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, și în 2008, în turneul junioarelor. Acum 40 de ani, Virginia Ruzici era câștigătoarea finalei feminine la Roland Garros.
Felicitări, Simona Halep, pentru întreg parcursul de la Roland Garros 2018! Îți mulțumim pentru meciurile senzaționale făcute la French Open, suntem foarte mândri de tine!

Imnul României pe Arena Naţională, pentru Simona Halep, câştigătoarea Roland Garros 2018



Simona Halep, regina tenisului mondial, ne prezintă trofeul de la Roland Garros, pe Arena Naţională, în faţa a peste 40 mii de fani.
Bine ai venit acasă, Simona! Mulţumim!
by TVR (YouTube), 11 iun. 2018

2 comentarii:

  1. Bravo ei! O mare campioană și o bucurie pentru acest popor, în care realizările și împlinirile sunt tot mai puține. Bine că mai avem și oameni ca Simona, care fac cinste României pe unde se duc în lumea asta!
    Felicitări și să ne bucurăm și de alte reușite! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate! E in direct acum pe TVR, Digi Sport 1 etc. Simona Halep de la Arena Nationala din Bucuresti. :)

      Ștergere