miercuri, 8 august 2018

MELODIE NOUĂ: Trupa Supermarket - ”Viața e cea mai bună carte” (2018). VIDEOCLIP NOU, PIESĂ OFICIALĂ, NEW SINGLE

Trupa Supermarket a lansat o melodie nouă, ”Viața e cea mai bună carte”, și videoclipul oficial al cântecului pe YouTube marți, 7 august 2018. Piesa ”Viața e cea mai bună carte” (Supermarket) se află pe cel mai recent album al formației Supermarket, ca și hitul "De ce m-ai şters de pe Facebook?".
”Dragilor, vă prezentăm noul videoclip semnat Supermarket: Alin Neagoe, Alexandru Matei, Florin Vasile și Vlad Crețu. Piesa se numește «Viața e cea mai bună carte» și face parte din albumul «Clipe Perfecte», lansat în octombrie 2017, disponibil atât în format fizic cât și în format digital. Mulțumim frumos tuturor celor ce au contribuit substanțial la realizarea piesei, atât din punct de vedere audio cât și video. La înregistrări am avut onoarea și bucuria să colaborăm cu Artiști/Chitariști de Excepție și Oameni Minunați: Jimi El Laco, Florin Ochescu, Nicu Patoi, Eric Hofmans, Alex Mușat, A.G.Weinberger, Marius Bob, Călin Cyfer și Mihai Melinescu.
Mulțumim pentru masterizare dragului nostru Victor Panfilov.
Pentru filmare, mulțumim actorilor: David Alexandru Dobrincu (o dulceață de băiețel), Julieta Maria Georoiu și Vadim Rusu.
Mulțumim dragilor noștri prieteni: Cristian Lăzărescu - Regie, Rox Ana - Șcenariu și Montaj, Vlad Munteanu - Imagine.
Vă mulțumim tuturor pentru că ne ascultați muzica. Vă îmbrățișăm cu drag! Gânduri bune!”, a scris pe Facebook Vlad Crețu, solistul vocal și liderul trupei Supermarket, cu ocazia lansării noului single ”Viața e cea mai bună carte”.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Supermarket - Viata e cea mai buna carte (Official Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONG



Va prezentam noul nostru videoclip. Piesa face parte de pe albumul Clipe Perfecte, lansat in octombrie 2017. Albumul se poate gasi in format fizic, in reteaua Carturesti, iar in format digital pe Spotify, Google Play, Deezer, Amazon. Vizionare si auditie placute! Ganduri bune tuturor!
by SUPERMARKET (YouTube), 7 aug. 2018

Click pe link dacă vrei să vezi și MELODII NOI: Supermarket - "Un Înger în inima ta", "Casa de la ţară", PIESE OFICIALE, VIDEOCLIPURI, MUZICĂ NOUĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu