marți, 4 septembrie 2018

MUZICĂ NOUĂ: Blacklist feat. UDDI - ”Pe Repeat” (2018). VIDEOCLIP NOU, MELODIE OFICIALĂ, NEW SINGLE

Trupa Blacklist și Uddi au lansat o melodie nouă, ”Pe Repeat”, odată cu videoclipul oficial al cântecului pe YouTube luni, 3 septembrie 2018. Piesa ”Pe Repeat” (Blacklist feat. Uddi) este compusă de Blacklist și Uddi, fiind produsă de Blacklist pentru Global Records Romania. Regia videoclipului noului single”Pe Repeat” (Blacklist featuring Uddi) îi aparține lui Roman Burlaca, tânăr cineast de succes din Republica Moldova și vechi colaborator al formației Carla's Dreams.
”Blacklist este o trupa #fresh si #funky care mi-a atras atentia de la prima lor piesa #Tequila. Sunt onorat sa fiu vocea de pe a doua lor piesa, #perepeat 🔥 care sper din tot sufletul sa va placa si sa va bucurati de ea. Multumesc echipei Global Records, baietilor de la Blacklist si lui Carla's Dreams pentru recomandare! 🙏🏼 Bless! #Perepeat 🎶”, a scris pe pagina sa oficială de Facebook Uddi cu ocazia lansării cântecului ”Pe Repeat”. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Blacklist feat. UDDI - Pe Repeat (Official Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONG



Videoclip oficial cu Blacklist si UDDi interpretand single-ul "Pe Repeat''. (C) & (P) 2018 Global Records
by Blacklist (YouTube), 3 sept. 2018

Click pe link dacă vrei să vezi și MELODIE NOUĂ: Blacklist feat. Carla's Dreams - "Tequila" (2017), VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu