duminică, 9 septembrie 2018

Te cunosc de undeva! Romică Țociu ”se transformă” în Romica Puceanu - „Aseară la poarta mea” (Sezonul 13, episodul 1, VIDEO NOU, 08.09.2018)

Romică Țociu "s-a transformat" în Romica Puceanu în episodul 1 al sezonului 13 la "Te cunosc de undeva!". Romică Țociu a cântat excelent melodia „Aseară la poarta mea” în show-ul de televiziune difuzat de Antena 1 sâmbătă seară, 8 septembrie 2018, și a câștigat prima ediție. Vizionare plăcută!

Romică Țociu se transformă în Romica Puceanu - „Aseară la poarta mea” (TCDU, 08.09.2018, VIDEO NOU)În sezonul XIII de la ”Te cunosc de undeva!”, Romică Țociu se transformă în Romica Puceanu - „Aseară la poarta mea”.
Mulțumiri speciale merg către Taraful Silvian Voicu: www.tarafulsilvianvoicu.ro
➠ Abonează-te la canalul nostru: https://goo.gl/sBSG4W
Urmăreşte Te cunosc de undeva! şi pe:
➠ TV Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.
➠ Site-ul emisiunii Te cunosc de undeva!: http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală doar pe https://goo.gl/sL2wfu
➠ Facebook: https://goo.gl/t7Tzss
YouTube network: Antena TV Group
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 8 sept. 2018

Romică Țociu a câștigat prima ediție a sezonului XIII „Te cunosc de undeva!” (TCDU, 08.09.2018, VIDEO NOU)Romică Țociu a câștigat prima ediție a sezonului XIII „Te cunosc de undeva!”.
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 8 sept. 2018

Ei sunt artiștii care se aliniază la startul celui de-al XIII-lea sezon „Te cunosc de undeva”Artiștii care se aliniază la startul celui de-al XIII-lea sezon „Te cunosc de undeva” sunt: Connect-R, Alexandra Velniciuc, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Jean de la Craiova, Barbara, Alin Gheorghişan, Carmen Rădulescu și Romică Țociu.
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 8 sept. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu