joi, 27 septembrie 2018

VIDEOCLIP NOU: Smiley feat. Dorian - ”Aprinde scânteia” (2018). MELODIE NOUĂ, PIESĂ OFICIALĂ, NEW SINGLE

Smiley și Dorian Micu au lansat videoclipul oficial pentru melodia nouă ”Aprinde scânteia” pe canalul de YouTube al lui Smiley miercuri, 26 septembrie 2018. Piesa ”Aprinde scânteia” (Smiley feat. Dorian) este compusă de Andrei Maria (Smiley), Șerban Cazan, Roland Kiss și Dorian Micu pe versurile scrise de Smiley și Dorian Micu. Regia videoclipului melodiei ”Aprinde scânteia” (Smiley feat. Dorian) îi aparține lui Iulian Moga. HaHaHa Production a produs noul single ”Aprinde scânteia” (Smiley featuring Dorian) care a fost lansat alături de Cat Music Romania.
”Cred in puterea muzicii si in puterea pe care o au visurile noastre. Am vrut ca piesa asta sa aiba si clipul pe care il merita, sa va inspire si mai mult sa va urmati drumul cu pasiune si cu incredere.💥#aprindescanteia #hahahaproduction #catmusic”, a scris pe pagina sa oficială de Facebook Smiley cu ocazia lansării videoclipului cântecului ”Aprinde scânteia” (Smiley feat. Dorian). Vizionare plăcută!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Smiley feat. Dorian - Aprinde Scanteia (Official Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONGVideo oficial pentru Smiley featuring Dorian - Aprinde Scanteia.
Nu uita sa te abonezi: http://bit.ly/SubscribeSmiley
Descarca si da play: https://Smiley.lnk.to/AprindeScanteia
Creat de HaHaHa Production ®/Cat Music Romania
Smiley online:
https://www.facebook.com/smileyonline
https://twitter.com/smiley_omul
https://www.youtube.com/user/smileyomul
http://smiley.ro/
by Smiley (YouTube), 26 sept. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu