duminică, 9 septembrie 2018

Te cunosc de undeva! Vezi în ce personaje se vor transforma concurenții în ediţia următoare (15 septembrie 2018)!

Concurenții sezonului al XIII-lea „Te cunosc de undeva” sunt Connect-R, Alexandra Velniciuc, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Jean de la Craiova, Barbara Isasi (solista trupei Mandinga), Alin Gheorghişan, Carmen Rădulescu și Romică Țociu.
Romică Țociu "s-a transformat" în Romica Puceanu în sezonul 13 la "Te cunosc de undeva!" și a câștigat prima ediție difuzată de Antena 1 sâmbătă seară, 8 septembrie 2018.

TCDU 15.09.2018. Vezi în ce personaje se vor transforma vedetele în ediţia următoare!Iată care sunt personajele în se vor transforma vedetele în ediţia a II-a de la Te cunosc de undeva!
➠ Abonează-te la canalul nostru: https://goo.gl/sBSG4W
Urmăreşte Te cunosc de undeva! şi pe:
➠ TV Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.
➠ Site-ul emisiunii Te cunosc de undeva!: http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală doar pe https://goo.gl/sL2wfu
➠ Facebook: https://goo.gl/t7Tzss
YouTube network: Antena TV Group
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 8 sept. 2018

Ei sunt artiștii care se aliniază la startul celui de-al XIII-lea sezon „Te cunosc de undeva”Artiștii care se aliniază la startul celui de-al XIII-lea sezon „Te cunosc de undeva” sunt: Connect-R, Alexandra Velniciuc, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Jean de la Craiova, Barbara, Alin Gheorghişan, Carmen Rădulescu și Romică Țociu.
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 8 sept. 2018

Concurenții „Te cunosc de undeva”, show extraordinar pe scenă, în deschiderea noului sezonÎn deschiderea celui de-al 13-lea sezon „Te cunosc de undeva”, concurenții au făcut un show extraordinar pe scenă.
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 8 sept. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu