vineri, 5 octombrie 2018

Liviu Teodorescu - ”Rochia ta” (melodie nouă 2018, videoclip oficial, new single)

Liviu Teodorescu a lansat o melodie nouă, ”Rochia ta”, primul single din EP-ul ”Lista de păcate”, și videoclipul oficial al cântecului pe YouTube joi, 4 octombrie 2018. Piesa ”Rochia ta” (Liviu Teodorescu) este compusă de Liviu Teodorescu, Matei Vasiliu (Matteo), Lu-K Beats și Alex Parker pe versurile scrise de  Liviu Teodorescu. Regia videoclipului noului single ”Rochia ta” (Liviu Teodorescu) îi aparține lui Anton Sandu (SAN).
”«Rochia Ta» este despre momentul in care principiile si educatia ajung sa se lupte cu instinctul de moment. «Rochia» e metafora pentru aceste principii de care e greu uneori sa te dezbraci, in favoarea a ceea ce simti. Ideea asta se aplica pentru intreg materialul pe care il vom lansa pe parcursul a 7 luni, in prima-joi a fiecarei luni. Lasa prejudecatile deoparte, ia din ceea ce iti spun ceilalti doar ce te face fericit si ai grija sa-ti spui intotdeauna adevarul, asta e mesajul. #ListaDePacateEP #RochiaTa!”, a scris Liviu Teodorescu pe pagina sa oficială de Facebook și pe YouTube cu ocazia lansării cântecului ”Rochia ta”. Vizionare plăcută!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Liviu Teodorescu - Rochia Ta (Official Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONGPiesa noua 2018, single nou: Liviu Teodorescu - Rochia Ta (videoclip oficial)
Piesa noua in prima joi a fiecarei luni!
"Rochia Ta" Download / Streaming: https://mediapro.lnk.to/RochiaTa
Concerte - Mircea Teodorescu: +40.722.447.780
Management & Press: Vlad Parvulescu | +40.720.340.290
#liviuteodorescu #rochiata #listadepacateEP
Producator executiv: Lu-K Beats
Mix @ Seek Music: Lu-K Beats
Master: Sergiu Musteata
Productie: Lucas Art Film
Concept: #W
by Liviu Teodorescu (YouTube), 4 oct. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu