sâmbătă, 3 noiembrie 2018

MELODIE NOUĂ: Liviu Teodorescu - ”SAFE” (2018). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Liviu Teodorescu a lansat o melodie nouă, ”Safe”, al doilea single din EP-ul ”Lista de păcate”, și videoclipul oficial al cântecului pe YouTube joi, 1 noiembrie 2018. Piesa ”Safe” (Liviu Teodorescu) este compusă de Liviu Teodorescu, Gabi Istrate (Shift) și Demi Enri pe versurile scrise de Liviu Teodorescu. Regia videoclipului noului single ”Safe” (Liviu Teodorescu) îi aparține lui Anton Sandu (SAN). Primul single prezentat publicului de pe noul album al lui  Liviu Teodorescu este ”Rochia ta”.
”Daca eu si ea am fi un brand de lux, mi-as sparge toti banii fara sa imi pun vreo intrebare. Pentru ca fericirea nu e despre bani si haine, desi imi plac ambele, sincer sa fiu. Cam despre asta e #SAFE, o piesa care nu se ia in serios in vreun fel, e de ascultat cu iubita sau iubitul de mana, in timp ce cad frunzele din copaci si se mai vede cate o raza de soare printre nori. Si in timp ce aveti in picioare Balenciaga si ei ii atarna pe umar o geanta de la Prada, evident 😂”, a scris pe pagina sa oficială de Facebook Liviu Teodorescu, la lansarea cântecului ”Safe”. Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Liviu Teodorescu - SAFE (Official Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONGSingle extras de pe EP-ul "Lista De Pacate". Piesa noua in prima joi a fiecarei luni!
"SAFE" Download / Streaming: https://mediapro.lnk.to/SAFE
Concerte - Mircea Teodorescu: +40.722.447.780
Management & Press: Vlad Parvulescu | +40.720.340.290
#liviuteodorescu #safe #listadepacateEP
Mix&Master: Sergiu Musteata
Productie: Lucas Art Film
Concept: #W
by Liviu Teodorescu (YouTube), 1 nov. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu