marți, 30 iulie 2019

MELODIE NOUĂ: Endless - ”Take Me Home” (2019). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Endless a lansat o melodie nouă, ”Take Me Home”, și videoclipul oficial al cântecului pe canalul de YouTube MediaPro Music în 26 iulie 2019. Piesa ”Take Me Home” (Endless), interpretată în limba engleză, beneficiază de un clip plin de culoare, filmat în Barcelona. Regia videoclipului noului single ”Take Me Home” (Endless) îi aparține lui Alex Volintiru.
"Deși am filmat într-o zi cu temperaturi foarte ridicate încă de dimineața până după-amiaza târziu, am avut parte și de multe peripeții. În primul rând, fiind un oraș cu mulți turiști, pe tot parcursul filmărilor am avut grupuri de oameni care se opreau în spatele camerei și făceau poze. Ne place foarte mult Barcelona și am încercat să ne bucurăm de fiecare moment, iar asta cred ca se vede și în videoclip", a declarat Cătălina la lansarea piesei ”Take Me Home”, interpreta care face parte din proiectul Endless alături de Florin.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Endless - Take Me Home (Official Video) NEW SINGLE 2019, NEW SONG



✅Stream/Download: https://MediaPro.lnk.to/TakeMeHome
✅Top Romanian Music: https://Digster.lnk.to/RomanianYD
✅Future Hits: https://Digster.lnk.to/FutureHitsYD
✅Subscribe to MediaPro Music: https://goo.gl/WVGytj
(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2019
by MediaPro Music (YouTube), 26 iul. 2019

Click pe link dacă vrei să vezi și MELODIE NOUĂ: Endless ft. Maria Grosu - ”You Got It” (2019), VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE!

2 comentarii: