joi, 7 iulie 2011

Asigurarea obligatorie a locuinţei

Dacă aţi intrat pe ultima sută de metri cu asigurarea obligatorie a locuinţei şi nu sunteţi hotărâţi la ce societate să apelaţi, intraţi pe site-ul www.asiguratorii.ro. Mie mi-au fost de folos informaţiile de pe acest site. Nu uitaţi că de la 15 iulie asigurarea locuinţei devine obligatorie, iar amenzile sunt cuprinse între 100 şi 500 de lei pentru cei care nu încheie o poliţă de asigurare până la această dată.

O poliţă obligatorie costă 10 sau 20 de euro şi astfel sunt acoperite daunele produse în limita a 10000 şi respectiv 20000 de euro.

Alex Vania Ilarie Shayna VizualW Schtiel Rokssana Androxa Theodora Jocuri cu cuvinte Tanya Teo Alice Claudia G.W. Melania Camelia

26 de comentarii:

  1. Obligatorie de-a dreptul!Sunt familii in romania care nu-si permit sa traiasca decent care traiesc de azi pe maine iar statul le ea pana si astia 10,20 de euro, nu sunt multi dar pentru ei sunt aur,va intreb:de ce in tarile ca Franta,Italia, Germania etc aceste asigurari obligatorii nu sunt?De fapt raspunsul il am in romania nu se stie cum sa se mai fure banii de la oamenii corecti si cu sensul de responsabilitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. In tarile mentionate de tine lumea isi asigura in general locuintele. De aceea asigurarea nu e obligatorie acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm, mie mi se pare ok faza cu asigurarea locuintei...just in case..mai bine sa fii asigurat decat sa te trezesti ca s-a intamplat Doamne fereste ceva si nu mai ai nimic si nici cu ce sa-ti reconstruiesti casa pierduta sau avariata! O zi linistita!

    RăspundețiȘtergere
  4. E o treaba foarte buna sa ai locuinta asigurata. O zi buna, Alice!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt de acord cu aceasta obligatie a cetateanului de a-si asigura casa, ar trebui insa sa vina din partea multimii, ea sa fie constienta de asa ceva, nu sa le impuna cineva, dar revin iarasi la subiectul educatie.

    RăspundețiȘtergere
  6. La noi e obligatorie pt. ca sunt prea putini asigurati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta daca cei del asigurari ti-ar da inapoi bani necesari dar de cele mai multe ori bani primiti de la firmele de asigurari nu acopera pierderile. Intrebarea este 10-20 euro pe luna sau pe an?

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca tu platesti 20 de euro pe an, ce suma astepti inapoi in caz de ceva?

    RăspundețiȘtergere
  9. Atata e asigurarea obligatorie. Te despagubeste cu 20000 de euro. Daca vrei o despagubire mai mare si pentru mai multe riscuri cumperi o polita de asigurare facultativa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mâine merg și eu să văd ce
    variantă aleg.
    O seară minunată,Cristi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Elena, in 5 minute rezolvi. O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  12. Vania, datorita lor am incheiat asigurarea in 5 minute.

    RăspundețiȘtergere
  13. Lumi, daca nu eram obligati de lege, nu stiu cand mai asiguram noi romanii locuintele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu stiu, nu ma pricep. Sotul meu s-a ocupat. :)
    O seara frumoasa, Cristi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Lillee, bine ca ati incheiat asigurarea. Pe 15 iulie incepe balamucul pentru cei care nu sunt asigurati.

    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie mi se pare o prostie toată chestia asta, cum adică să dau un ban just in case?? Şi dacă nu se întâmplă nimic,voi vă daţi seama câţi bani se strâng la nivel de ţară...şi nu vede nimeni banii ăştia înapoi. În plus dacă se va întâmpla ceva vor găsi tot felul de scuze şi tot nu se va primi mare lucru.

    Asiguratorii au o vrăjeală pe ei de numa numa,ar fi în stare să-ţi sufle în fund doar ca să le iasă şi lor un bănuţ. Toţi visează să se îmbogăţească peste noapte pe spatele altora...

    O să-şi dea oamenii seama de prostiile cu asigurările mai încolo. E aiurea,ar trebui să plătească cine vrea. Eu am plătit pentru că nu vreau să plătesc după aia milioane,dar n-aş plăti şi nici nu aş aştepta să mă despăgubească.

    De ce nu pot să aleg singură ce vreau?

    RăspundețiȘtergere
  17. Ai mei încă nu şi-au făcut asigurarea ... Trebuie să îi conving până pe 15 să şi-o facă.

    RăspundețiȘtergere
  18. Jorjette, si eu tot la fel. Bun venit pe aici!

    @Shaman: ZERO. :))

    Florin, trebuie neaparat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Mda...vrei, nu vrei...iti asiguri locuinta. Ah, ce tare ma enerveaza cand se impune ceva! Sigur ca e ok sa fie asigurata, dar sa faca omul asta din proprie initiativa, nu obligat. :D

    RăspundețiȘtergere
  20. La noi merge numai cu amenzi. :D

    RăspundețiȘtergere
  21. yap , chiar uitasem ....

    RăspundețiȘtergere