luni, 19 decembrie 2016

Te cunosc de undeva!: Șerban Copoț "se transformă" în Pharrell Williams - "Freedom" (Sezonul 10, episodul 15, VIDEO NOU, 17 decembrie 2016)

Șerban Copoţ "s-a transformat" în Pharrell Williams în a 15-a ediţie din sezonul 10 de la emisiunea "Te cunosc de undeva!". Șerban Copoț a cântat excelent melodia celebră "Freedom" în show-ul de televiziune difuzat de Antena 1 sâmbătă seară, 17 decembrie 2016.
Adina Răducan, Maria Buză, Pepe, Lucian Ionescu, Şerban Copoţ şi Nico sunt finaliștii celui de-al 10-lea sezon de la "Te cunosc de undeva!". Concurenții şi-au ales singuri piesele pe care le vor interpreta în finala de la sfârşitul săptămânii, informează www.a1.ro.
Vizionare plăcută!

Șerban Copoț se transformă în Pharrell Williams - Freedom (NEW VIDEO 2016)



În cadrul celei de-a XV-a ediţii din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", Șerban a cântat melodia interpretată de Pharrell Williams - Freedom.
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 18 dec. 2016

Culise: Șerban Copoț se pregăteşte să devină Pharrell Williams



Vezi ediția integrală pe ANTENAPLAY: http://goo.gl/fQnIoj. Pharrell Williams este personajul pe care îl interpretează Șerban Copoț în cadrul celei de-a XV-a ediţii a sezonului X de la "Te cunosc de undeva!"., Te cunosc de undeva!, Antena 1, 17-12-2016
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 17 dec. 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu