duminică, 9 aprilie 2017

Te cunosc de undeva!: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu "se transformă" în Milli Vanilli - "Keep on running" (Sezonul 11, episodul 8, VIDEO NOU, 8 aprilie 2017)

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu "s-au transformat" în Milli Vanilli în episodul 8 din sezonul 11 la "Te cunosc de undeva!". Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au interpretat melodia "Keep on running" în show-ul de televiziune difuzat de Antena 1 sâmbătă seară, 8 aprilie 2017.
Vizionare plăcută!

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Milli Vanilli - "Keep on running" (TCDU, 08.04.2017, VIDEO NOU)Vezi ediția integrală pe ANTENAPLAY: http://goo.gl/fQnIoj. În cadrul celei de-a VIII-a ediţii din sezonul XI de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat melodia interpretată de Milli Vanilli - "Keep on running"., Te cunosc de undeva!, Antena 1, 08-04-2017
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 8 apr. 2017

Culise: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se pregătesc să devină Milli VanilliMembrii trupei Milli Vanilli sunt personajele pe care le interpretează Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în cadrul celei de a VIII-a ediţii a sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 8 apr. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu