sâmbătă, 1 aprilie 2017

MELODII NOI: Supermarket - "Un Înger în inima ta", "Casa de la ţară". PIESE OFICIALE, VIDEOCLIPURI, MUZICĂ NOUĂ

Trupa Supermarket a lansat o nouă melodie, "Un Înger în inima ta", şi videoclipul oficial al cântecului pe YouTube în 23 februarie 2017. Piesa "Un Înger în inima ta" este compusă şi produsă de Vlad Creţu, solist vocal şi membru fondator al formaţiei Supermarket. "Un Înger în inima ta" este al treilea single de pe următorul album al trupei Supermarket după cântecul "De ce m-ai şters de pe Facebook" şi piesa "Casa de la ţară". Muzica şi versurile piesei "Casa de la ţară" au fost compuse tot de Vlad Creţu.
Vizionare plăcută!

VIDEOCLIP, MELODIE NOUĂ: SUPERMARKET - Un Inger in inima ta (Official Video) New Single 2017, New Song, Producator - Vlad CretuCea de-a treia piesa extrasa de pe noul album, aflat inca un lucru. Compusa acum 19 ani, in urma unui vis adolescentin in care o voce spunea "Dragostea este un Inger in inima ta".
by SUPERMARKET (YouTube), 27 feb. 2017

VIDEOCLIP NOU: SUPERMARKET - Casa de la tara (Official Music Video) New Single 2014, New SongAceasta este a doua piesa extrasa de pe urmatorul album. O poveste-amintire despre anii copilariei, petrecuti vara de vara in casa de la tara.
by SUPERMARKET (YouTube), 23 dec. 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu