vineri, 2 iunie 2017

Anca Pop - "Loco Poco" (melodie nouă, videoclip oficial, versuri, new single 2017)

Anca Pop a lansat o nouă melodie, "Loco Poco", şi videoclipul oficial al cântecului pe YouTube vineri, 26 mai 2017. Piesa "Loco Poco" este compusă de Anca Pop şi produsă de Pink Elephant pentru Roton Music Romania. Regia videoclipului noului single "Loco Poco" îi aparţine lui Bogdan Păun (NGM Creative), iar filmările au avut loc în Macau în urmă cu câteva luni.
"«Loco Poco» este o piesă ce spune povestea fetelor care își vând trupul pentru a trăi, fie că practică această meserie pe stradă, în cluburi sau în fața unui laptop făcând videochat. Toate aceste fete visează să întâlnească un «Pedro», un bărbat cu bani, puternic, împreună cu care să conducă lumea.
Toate femeile, indiferent de funcția și rolul lor în societate, visează să ducă o viață, în care să fie libere și să facă tot ce-și doresc. Femeile cred că fericirea lor ține de acest Făt-Frumos, iar în clip Pedro este departe de imaginea bărbatului ideal, care trebuie să fie chipeș și să se comporte frumos. Îndemn toate femeile să nu mai caute să fie dependente de bărbați. Indiferent de meseria lor, fie că sunt prostituate sau directoare de bancă, femeile trebuie să lupte pentru emancipare, pentru independență. Trebuie să fie sigure pe ele, să nu faca concesii. O viață este cea în care te simți cu adevărat liberă. Fara compromisuri", a spus Anca Pop despre noua piesă, potrivit www.roton.ro.
"Pentru a fi cât se poate de autentic, opt dansatoare din cartierul roșu din Patpong din Thailanda au filmat alături de mine clipul . Am aflat multe povești fascinante și am ajuns la concluzia că femeile nu trebuie judecate, indiferent de meseria pe care aleg să o facă. În viață trebuie să faci ceea ce te face să te simți cu adevărat liber", a adăugat Anca Pop, informează www.roton.ro.

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Anca Pop - Loco Poco (Official Video) NEW SONG 2017, NEW SINGLE



Music & Lyrics: Anca Pop
Published by Roton Music Publishing
© & (P) Roton Music 2016, Because Editions SAS
Video Directed by: Bogdan Paun
DOP: Alexandru Muresan
Video Production Company: NGM Creative
Produced by Pink Elephant

Lyrics / Versuri Anca Pop - Loco Poco:

It was hot in Mexico
Delirio, Tremendo

My boss is loco, he pays me poco
Loco, Poco, Loco, poco
My boss is loco, he pays me poco
Loco, Poco, Loco, poco

I drive two hours to work
Fill my tank with gasoline
Buy my lunch and large coffee
There it goes I work for free

But I just let it flow
My job is all I know
Until I met Pedro
Amor cambio todo

You and I alone
Drink and sparkle on our throne
Tequila and ron
Run this country on our own

Tequila and ron
Drinking at the bar alone
Waiting for a boy
To come and take me home

by Roton Music TV (YouTube), 26 mai 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu