luni, 19 iunie 2017

MELODIE NOUĂ: La Familia cu Anastasia - "Fata De La Pagina 5" (2017)

Trupa La Familia şi Anastasia Sandu au lansat o nouă melodie, "Fata De La Pagina 5", în format audio pe YouTube duminică, 18 iunie 2017. Piesa "Fata De La Pagina 5" (La Familia feat. Anastasia Sandu ) este produsă şi compusă de Mihai Boldea (Mahia Beldo), iar versurile noului single au fost scrise de Puya (Gărdescu Dragoş) şi Sişu Tudor.
"Fata De La Pagina 5" este al şaptelea cântec promovat de formaţia La Familia din noul album "Codul bunelor maniere" care a fost lansat oficial pe 9 iunie 2017 în cadrul unui concert extraordinar susţinut în Parcul I.O.R.. "În realitate" (La Familia feat. Guz), "FAK" (La Familia cu Jianu), "Curaj" (La Familia feat. Connect-R), "Demonii" (La Familia feat. Marius Feder & Mahia Beldo), "Mama m-a făcut de piatră" (La Familia cu Alex Muşat) şi "Codul bunelor maniere" (La Familia feat. GUZ) sunt primele şase piese din noul C.D. prezentate publicului.
"Pentru toate fetele de la diferite pagini, nu uitați, ziarul se citește și se aruncă." este mesajul transmis de La Familia pe pagina oficială de Facebook cu ocazia lansării cântecului "Fata De La Pagina 5".
Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la înfiinţarea trupei hip hop La Familia. Audiţie plăcută!

PIESĂ ORIGINALĂ, MELODIE NOUĂ: La Familia cu Anastasia - Fata De La Pagina 5 (Official Audio) New Song 2017, New Single© 2017 La Familia
http://www.lafamiliaofficial.ro
http://www.lafamiliashop.com
Scratch: Dj Wicked
Mix/Master: Tyler Mehlenbecher/Rappy (likeminded)
Artwork by Catalin Matei @ Septart
https://instagram.com/trupalafamilia
https://twitter.com/trupalafamilia
Mahia Beldo: https://www.facebook.com/mahia.music
Rappy: https://facebook.com/likemindedsound
Catalin Matei: https://www.facebook.com/septart.ro
by La Familia Official (YouTube), 18 iun. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu