duminică, 4 iunie 2017

Te cunosc de undeva!: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, câștigătorii sezonului 11! FINALA: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu "se transformă" în Salt-N-Pepa - "Twist and shout" (VIDEO NOU, 3 iunie 2017, TCDU)

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au câştigat al unsprezecelea sezon la "Te cunosc de undeva!". Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu "s-au transformat" în Salt-N-Pepa şi au cântat excelent melodia celebră "Twist and shout" în finala sezonului 11 la "Te cunosc de undeva!". Show-ul a fost transmis la televiziune de Antena 1 sâmbătă seară, 3 iunie 2017.
Vizionare plăcută!

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, câștigătorii celui de-al XI-lea sezon "Te cunosc de undeva"



Sezonul XI și-a găsit câștigătorii! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu oferă marele premiu, în valoare de 20 de mii de euro, unui caz umanitar.
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 3 iun. 2017

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Salt-N-Pepa - "Twist and shout"



In cadrul finalei sezonulului XI de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat melodia interpretată de Salt-N-Pepa - "Twist and shout".
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 3 iun. 2017

Culise: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se pregătesc să devină Salt-N-Pepa



Salt-N-Pepa sunt personajele pe care le interpretează Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în cadrul finalei sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 3 iun. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu