miercuri, 9 mai 2018

MELODIE NOUĂ: Feli - ”Facil de amar” (”Bună de iubit”, varianta în spaniolă) - 2018. VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Feli Donose a lansat ”Facil de amar”, varianta nouă în spaniolă a melodiei ”Bună de iubit”, și videoclipul oficial al cântecului pe canalul de YouTube HaHaHa Production miercuri, 9 mai 2018, de Ziua Europei. Piesa nouă ”Bună de iubit” (Feli), de pe albumul ”Eu sunt Feli” (2018), este compusă de Felicia Donose, Florin Boka, Vlad Popescu și Șerban Cazan pe versurile scrise de Felicia Donose. Textul noului single ”Facil de amar” (Feli), produs de HaHaHa Production și lansat alături de Cat Music Romania, a fost scris în limba spaniolă de Carlito Perozo. Regia videoclipului piesei ”Bună de iubit” (Feli) îi aparține lui Iura Luncașu, iar filmările au avut loc în Spania, Peniscola. Feli Donose a ocupat poziția a treia în finala Eurovision România 2018 cu noua melodie „Bună de iubit”.
Enjoy!

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Feli - Facil de amar (Official Video) NEW SINGLE 2018, NEW SONGFeli - Buna de iubit | Facil de amar (Official Video)
Produced by HaHaHa Production ®/Cat Music Romania
Artist: Feli
For concerts: booking@hahahaproduction.com.
Licensing: licensing@hahahaproduction.com
HaHaHa Production ®. Contact: office [at] hahahaproduction.com 256 Basarabia Boulevard, 3rd District, Bucharest, Romania.
by HaHaHa Production (YouTube), 9 mai 2018


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu