miercuri, 15 martie 2017

MELODIE NOUĂ: F. Charm - "Oaia neagră" feat. Aris (2017). VIDEOCLIP NOU, PIESĂ OFICIALĂ, NEW SINGLE

F. Charm şi Aris au lansat o nouă melodie, "Oaia neagră", odată cu videoclipul oficial al cântecului pe YouTube luni, 13 martie 2017. Piesa nouă a lui F. Charm - "Oaia neagră", produsă de Red Clover Media şi Lanoy Records, se va afla pe următorul album al artistului român. Muzica a fost compusă de F. Charm şi Aris, iar versurile noului single "Oaia neagră" au fost scrise de F. Charm care a realizat şi aranjamentul instrumental. Regia videoclipului piesei "Oaia neagră" îi aparţine lui Adrian Ianculescu.
"Intr-o lume plină de oameni falși și o industrie bolnavă, unde majoritatea imbracă două sau mai multe fețe, #oaianeagra spune mesajul meu! «Oaia Neagră» este primul single extras de pe albumul cu același nume, ce va fi lansat in luna aprilie! Big up ARIS!! Fratilor, am tot respectul pentru susținerea pe care mi-o oferiți de fiecare dată! Share it!!!", a scris F. Charm pe pagina sa oficială de Facebook cu ocazia lansării noii piese.
Pe YouTube găsiţi şi textul noului cântec lansat de F. Charm. Vizionare plăcută!

F.Charm - Oaia Neagră feat. Aris (Videoclip Oficial) New Single 2017, New SongOaia Neagra este primul single extras de pe albumul cu acelasi nume, ce urmeaza sa fie lansat in luna aprilie!
Producție adițională: Narayan
Vioara: Zenn
Chitara: Rolly
Mix: F.Charm, Polly
Mastering: Bunicu' Magic
Scenariu: F.Charm, Narayan
by F.CHARM (YouTube), 13 mar. 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu