duminică, 4 iunie 2017

Te cunosc de undeva!: Biu Marquetti "se transformă" în Thalia - "Arrasando" (FINALA, sezonul 11, VIDEO NOU, 3 iunie 2017)

Biu Marquetti "s-a transformat" în Thalia în finala sezonului 11 la "Te cunosc de undeva!". Biu Marquetti a cântat excelent melodia celebră "Arrasando" în finala difuzată de Antena 1 sâmbătă seară, 3 iunie 2017.
Vizionare plăcută!

Biu Marquetti se transformă în Thalia - "Arrasando" (TCDU, 03.06.2017, FINALA, VIDEO NOU)În cadrul finalei sezonulului XI de la "Te cunosc de undeva!", Biu Marquetti a cântat melodia interpretată de Thalia - "Arrasando".
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 3 iun. 2017

Culise: Biu Marquetti se pregăteşte să devină Thalia (TCDU, VIDEO, 2017)Thalia este personajul pe care îl interpretează Biu Marquetti în cadrul finalei sezonului XI de la "Te cunosc de undeva!".
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 3 iun. 2017

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au câştigat al unsprezecelea sezon la "Te cunosc de undeva!". Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu "s-au transformat" în Salt-N-Pepa şi au cântat excelent melodia celebră "Twist and shout" în finala sezonului 11 la "Te cunosc de undeva!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu