vineri, 23 septembrie 2011

Hotelul plantației de cafea – Finca Rosa Blanca



Există două categorii de oameni: persoane cărora le place cafeaua și cele pentru care viața e imposibilă fără ea. Pentru primii, Finca Rosa Clara este doar un hotel cochet ascuns în vegetația luxuriantă a unui parc natural din Costa Rica. A doua categorie va trepida de emoție la gândul întâlnirii cu 30 de acri de cafea și cu gustul boabelor proaspăt măcinate chiar de ei, în cadrul turului fermei.

Ar fi o exagerare să spunem că singura atracție turistică a hotelului Finca Rosa Blanca este cafeaua. Dar cu o plantație de 30 de acri poziționată chiar în apropiere, ferma este greu de ignorat. Creșterea cafelei se face complet organic, hotelul beneficiind de certificate internaționale de atestare că nu sunt folosite pesticide, substanțe nocive sau că plantația nu deranjează ecosistemul zonei. Atenția pentru natură se extinde și la nivelul hotelului, aflat pe lista celor mai „prietenoase“ cu mediul locații de lux din lume.



Dar dincolo de degustări, plimbări și cupaje din diferite tipuri de cafea realizate în cadrul fermei, Finca Rosa Clara oferă mult mai mult. Hanul este poziționat într-una din cele mai frumoase zone ale Costa Rica, aproape de capitala San Jose, în centrul parcului natural Braulio Carillo. Craterul vulcanului Barva se află la mai puțin de o oră de condus cu mașina, în timp ce rezervația Tirimbina și râul Sarapiqui aduc împreună numeroase specii de plante, animale și păsări exotice.




Hotelul este alcătuit din două apartamente mari (master) și 11 de dimensiune junior și două vile, toate dotate cu jacuzzi, mini-baruri și puse în valoare de balcoanele care oferă o priveliște excelentă asupra văii. Li se adaugă un bar și un restaurant care oferă un meniu diferit în fiecare zi, preparat din ingrediente 100% organice. Spaul beneficiază de toate avantajele unui centru de tratament și relaxare poziționat într-un oraș oferind masaje, programe de înfrumusețare, și de aromaterapie. Prețurile încep de la 250$ pe noapte pentru apartamentele junior și ajung la 400$ pentru închirierea fiecareia dintre cele două vile.


Sursa: stylereport.ro

Vania Dana Alex Schtiel Alice Teo Theodora Androxa Irina Luna patrata Lillee Rokssana C.L.M. Gerhald Umograf Sorin Iulisa

19 comentarii:

  1. Nu stiu daca este semnificant pentru tine, insa m-am gandit totusi sa iti spun. Am vazut ca sustii letsdoitromania cu un link catre ei. Acest link ii ajuta pe ei sa creasca in topul zelist, insa dupa cum sti, si ei au pus un link catre tine pe siteul lor, insa acel link pe tine nu te ajuta.

    Sti din ce cauza?

    Pentru ca ei au setat linkul cu nofollow

    http://cristi-raraitu.blogspot.com/

    ....

    Probabil ai observat in zelist la tine nu apare blogul lor ca fiind unul ce trimite legatura catre tine, si aceasta tocmai din acest lucru.

    Ideea e ca daca te-ai gandit cumva sa sustii capmania letsdoitromania doar din motivul ca sa iti trimita legatura siteul lor (la fel cum recunosc ca m-am gandit si eu), se pare ca nu a tinut.

    Daca ii sustii liber fara ca sa ai vreo pretentie de la ei, atunci inseamna ca mesajul meu nu isi mai are rostul.

    Daca totusi nu esti de acord cu faptul acesta, ai 2 posibilitati, ori sa adaugi si tu pe siteul tau la linkul catre ei relatia nofolow precum ai vazut ca se face mai sus, ori le elimini linkul catre ei, si ai incheiat toata distractia.

    Am tinut totusi sa te anunt pentru ca nu mi se pare corect ce fac ei, prin faptul ca solicita ca noi toti sa le trimitem link catre ei , iar ei la randul lor nu trimit. (probabil ca sti faptul ca relatia nofolow ii spune la google sa nu indexeze acel link - adica linkul tau)

    Daca vrei la randul tau sa ii anunti si pe altii e treaba ta.

    Cu bine,
    CP@y.c

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos pentru informatie. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite o oază de linişte care mă cheamă... deschid ochii, sub cerul albastru şi prin verdeaţa din jur, un abur mieros mă îmbie! Aaah, uite şi miraculosul lichid negru... 2 picături de-aş sorbi... Danaaaaaa!!! Offf, ce vis frumos!! :D

    Mulţumesc, Cristi; minunată locaţie ne-ai prezentat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai vroiam o vacanta prin noiembrie undeva...
    Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dana, de dimineata ma tot gandesc la gustul cafelei din Costa Rica. O fi mai bun decat al clasicei Jacobs? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristi, cu siguranţă are un strop de savoare în plus... aiii aiii (http://www.youtube.com/watch?v=PADl0MRFeDo) Din nou visez cu ochii deschişi :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmm, ador cafeaua, ness-ul ( stii doar ) dar nu pot spune ca nu pot trai fara ea. Dar as face o vizita acolo.

    P.s. cred ca al meu COTOI te iubeste. Altfel cum iti poti explica faptul ca a inceput sa miaune frenetic taman cand am accesat blogul tau? Huh?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ha, ha, ha! Zi-i MOTAN ca parca suna mai frumos. Merge si asa. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ok, motan ii zic. Motanul Capone. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. oare voi ajunge candva in acel loc...superb...O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tamy, in poze arata bine. O seara buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesantă afirmația anonimului de la început. Cam are dreptate...

    RăspundețiȘtergere
  13. Iulia, mi-am dat seama demult de chestia asta. Am vazut ca nu primesc puncte de la ei.

    RăspundețiȘtergere