luni, 17 decembrie 2012

O traducătoare chineză scrie simultan cu ambele mâini în două limbi diferite

Chen Siyuan poate să scrie simultan în chineză cu mâna stângă şi în engleză cu mâna dreaptă. Traducătoarea chineză de 24 de ani şi-a descoperit această abilitate din întâmplare, în timp ce îşi făcea temele când era la liceu, relatează 7sur7.be, potrivit Agerpres.

Chen, al cărei nume înseamnă 'să te gândeşti mai departe', nu şi-a dezvoltat talentul după ore lungi de practică, ci şi-a descoperit abilitatea încercând să câştige timp când îşi făcea lecţiile.

'Când eram la liceu, am scris inconştient cu ambele mâini încercând să termin temele mai repede. Colegii mei de clasă au fost curioşi şi au vrut să mă imite, dar niciunul nu a reuşit', a spus tânăra în People's Daily Online.

Chen, care are diplomă de studii secundare în engleză, îşi foloseşte acum talentul ca să scrie poezie, bineînţeles două fraze în acelaşi timp, încheie 7sur7.be. AGERPRES

În acest videoclip, Chen face dovada abilităţii sale. Eu n-am mai văzut aşa ceva până azi.




Courtesy of Daily Mail

11 comentarii:

  1. Uluitor! E fenomenala tanara! Un geniu inascut! Asa ceva eu nu am mai vazut si nici nu am mai auzit pana acum, Cristi! Cred ca are o memorie si-o capacitatea de concentrare, fantastica! E incredibil, ceea ce face aceasta tanara! Iti multumesc mult pentru ca ne-ai facut-o cunoscuta!
    O seara minunata iti doresc, Cristi! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Absolut impresionant! un GENIU!

    sa ai o saptamana cat mai placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu pot scrie asa cu ambele picioare! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau, nu m-am putut abtine, cred ca e extraordinar ce poate sa faca...

      Ștergere
    2. @raul rual: E prima data cand vad asa ceva.

      Ștergere
  4. Asiaticii ăștia au mulți oameni interesanți printre ei.

    RăspundețiȘtergere