sâmbătă, 11 februarie 2017

VIDEOCLIP NOU: Zoli Toth Project - "Hiperboreea" (2017). MELODIE NOUĂ, PIESĂ OFICIALĂ, NEW SINGLE

Zoli Toth Project a lansat videoclipul oficial pentru noua melodie "Hiperboreea" pe YouTube joi, 9 februarie 2017. Piesa "Hiperboreea" face parte din cel mai nou album lansat oficial de Zoli Toth Project, "Cocoon" (2016). Muzica a fost compusă de Zoli Toth, aranjamentul instrumental a fost realizat de George Călin din trupa Deepcentral, iar regia clipului noului single îi aparţine lui Marius Teodosiu.
"In vremuri grele pentru tara consider ca e bine sa visam la Hiperboreea. Grecii antici spuneau ca Hiperboreea este tara unde soarele straluceste 24 ore pe zi si pomii roditori dau fructe de doua ori pe an. Hiperboreea este de asemenea una dintre cele mai indragite piese ale noastre, asa ca am hotarat sa facem si un videoclip. Multumesc intregii echipe care a participat la realizarea acestui clip. Intregul staff este detaliat in descrierea videoclipului. Sunt peste 20 de persoane care s-au implicat si nu as vrea sa scap pe nimeni (asa cum am talentul sa o fac)." este mesajul transmis de Zoli Toth Project pe pagina oficială de Facebook cu ocazia lansarii noului single.
Vizionare şi audiţie plăcute!

Zoli Toth Project - Hiperboreea (Official Video) New Single 2017, New Song



by Zoli TOTH Project (YouTube), 8 feb. 2017

Zoli Toth, fost membru al trupei Sistem, a reprezentat România la Eurovision în anul 2005. Luminiţa Anghel şi formaţia Sistem au ocupat atunci locul al treilea cu piesa "Let Me Try", compusă de Cristian Faur.
Iată prestaţia de excepţie a artiştilor români!

Luminita Anghel & Sistem - Let Me Try (Romania) 2005 Eurovision Song Contest



by Eurovision Song Contest (YouTube), 30 nov. 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu