duminică, 16 decembrie 2018

Finala „Te cunosc de undeva!”, sezonul 13: Ana Baniciu și Raluka ”se transformă” în Renee Zellweger și Catherine Zeta-Jones - ”Nowadays” (TCDU, VIDEO, ANTENA 1, 15.12.2018)

Ana Baniciu și Raluka ”s-au transformat” în Renee Zellweger și Catherine Zeta-Jones în finala sezonului 13 „Te cunosc de undeva!”, transmisă de Antena 1 sâmbătă seară, 15 decembrie 2018, unde au cântat excelent melodia ”Nowadays”. Barbara Isasi este câștigătoarea sezonului 13 ”Te cunosc de undeva!”. Barbara Isasi de la Mandinga s-a transformat în finala ”Te cunosc de undeva!” în Christina Aguilera și a cântat senzațional melodia ”Show me how you burlesque”. Barbara Isasi, câștigătoarea finalei noului sezon ”Te cunosc de undeva!”, a fost urmată în clasament de Mihai Trăistariu (locul 2), Connect-R (3), Ana Baniciu și Raluka (4), iar actorul Romică Țociu a ocupat poziția a cincea. Vizionare plăcută!

FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA, 15.12.2018, VIDEO NOU: Ana Baniciu și Raluka se transformă în Renee Zellweger și Catherine Zeta-Jones - Nowadays (TCDU)



În marea finală a sezonului XIII de la „Te cunosc de undeva!”, Ana Baniciu și Raluka se transformă în Renee Zellweger și Catherine Zeta-Jones - „Nowadays”.
➠ Abonează-te la canalul nostru: https://goo.gl/sBSG4W
Urmăreşte Te cunosc de undeva! şi pe:
➠ TV Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.
➠ Site-ul emisiunii Te cunosc de undeva!: http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală doar pe https://goo.gl/sL2wfu
➠ Facebook: https://goo.gl/t7Tzss
YouTube network: Antena TV Group
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 15 dec. 2018

FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA, 15.12.2018, VIDEO: Barbara se transformă în Christina Aguilera - Show me how you burlesque



În marea finală a sezonului XIII de la „Te cunosc de undeva!” Barbara se transformă în Christina Aguilera - „Show me how you burlesque”, transformare ce îi aduce solistei de la Mandinga titlul de câștigătoare a transforming show-ului de la Antena 1.
by Te Cunosc De Undeva (YouTube), 15 dec. 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu