luni, 5 octombrie 2020

MELODIE NOUĂ: Smiley, Delia – ”Ne vedem noi” (2020). VIDEOCLIP NOU, SINGLE OFICIAL

smiley si delia ne vedem noi smiley delia melodie noua 2020 smiley si delia ne vedem noi piesa noua 2020 smiley feat delia new vedem noi new single smiley delia videoclip nou official smiley delia ne vedem noi ultima melodie a lui smiley delia 2020
Smiley si Delia - Ne vedem noi (piesa noua 2020, videoclip, new single 2020)


Smiley și Delia au lansat ”Ne vedem noi”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube luni, 5 octombrie 2020.

Piesa ”Ne vedem noi” (Smiley, Delia) este compusă de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Lucian Nagy și Șerban Cazan pe versurile scrise de Smiley , fiind produsă de Lucian Nagy și Șerban Cazan pentru HaHaHa Production. Lucian Nagy s-a ocupat de mixaj și masterizare audio.

Videoclipul noului single ”Ne vedem noi” (Smiley, Delia) a fost regizat și produs de NGM Creative și Loops Production (colorizare – Alex Chitoroagă).

„Eram in mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut «Ne vedem noi». În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o, am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un «el» și o «ea» și iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia”, a declarat Smiley, la lansarea noului cântec.

„Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesa care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldura în sufletele tuturor”, a spus Delia Matache Munteanu.

Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Smiley, Delia – Ne Vedem Noi | Official Video, 2020 New Single, New Song

 

Aboneaza-te la canalul Smiley si nu uita sa apesi pe 🔔: http://bit.ly/SubscribeSmiley. Asculta muzica lui Smiley aici: https://Smiley.lnk.to/Music. Ne vedem noi: https://Smiley.lnk.to/NeVedemNoiID. Booking & Licensing, Concerte: alexandru@hahahaproduction.com, Licentieri: licensing@hahahaproduction.com. By Smiley (YouTube), 5 oct. 2020

Sursa: cristirou.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu