sâmbătă, 26 iunie 2021

MELODIE NOUĂ: RUBY - „Te Sun Yo” (2021). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

„Te Sun Yo”: RUBY vine cu o surpriză muzicală fresh 

Luna iunie este plină de surprize, iar una este pregătită chiar de RUBY, care lansează prima piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo”. Cu un concept fresh, beat-uri și versuri catchy, „Te Sun Yo” este un single care îți rămâne întipărit în minte încă de la prima ascultare. Povestea continuă cu un clip bold, desprins parcă din filmele cu gangsteri, ce te captează de la primele imagini. 

„Odată cu «Te Sun Yo» lansez un nou concept muzical și sunt multe de pus la punct pentru etapa asta nouă pe care o pregătesc. Single-ul acesta este cel mai bun preview pentru ceea ce urmează ca direcție muzicală. Am mai jonglat cu rap-ul pe multe piese, pentru mine este o zonă în care mă simt ca acasă și de data asta, tot ceea ce pregătesc de acum încolo va avea un touch urban și foarte personal. Va fi un material cu totul special, croit pentru mine special și în care mă implic trup și suflet”, povestește artista.

RUBY apare în clip așa cum o știm, o adevărată Venus plină de sex-appeal și cu o atitudine ce îți taie respirația. „Te sună RUBY, RUBY, RUBY” sunt versurile prin care artista anunță că are pregătită și o surpriză pentru toți cei care vor ține pe repeat noul ei single. 

În luna martie, RUBY a lansat „Pe unde-ți umblă inima”, o baladă încărcată de emoție, iar piese precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), „Condimente” (feat. Nosfe), „Îți mulțumesc” (împreună cu A.U), „Invizibil” (împreună cu Shift) și „Unde” (alături de Emilian) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.

Sursa: http://catmusic.ro/news/te-sun-yo-ruby-vine-cu-o-surpriza-muzicala-fresh/ 

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: RUBY - Te Sun Yo | Official Video, 2021 NEW SINGLE, NEW SONG

 

RUBY - Te Sun Yo ☎️ Videoclip oficial 
Booking: Madalina Simionescu 0744 831 410 | madalina.simionescu@catmusic.ro 
Muzica: Connect-R (Stefan Mihalache) 
Text: Connect-R (Stefan Mihalache) 
Orchestratie: Connect-R (Stefan Mihalache), Nick Kamarera 
Mix&Master: ACLI 
Director/Dop - George Secrieru 
Edit/VFX - Valentin Bostan 
3D Graphic - Alexandru Fulea 
S T E A D Y C A M: Yusuf Belli 
Follow #RUBY: 
Facebook: https://www.facebook.com/Ruby/ 
Instagram: https://www.instagram.com/rubyishot/ 
TikTok: ruby
(P) & © 2021 Cat Music Romania 
by RUBY (YouTube), 23 iun. 2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu