miercuri, 28 iulie 2021

Haddaway - „And Now” (melodie nouă 2021, videoclip oficial, new single)

Haddaway lansează „And Now” 

Anul 2021 vine cu multe surprize din partea lui Haddaway, celebrul artist care a cucerit lumea odată cu lansarea hit-ului „What Is Love”. „And Now” este prima piesă pe care artistul o lansează într-o perioadă în care muzica a fost ca o „gură de aer proaspătă” pentru toată lumea. Single-ul face parte dintr-o serie de 18 piese pe care artistul le-a scris în cinci săptămâni. 

„Destul de amuzant că în această perioadă COVID-19, imaginația creativă este atât de vie. M-am îndrăgostit de cea mai bună prietenă a mea, muzica. Este singurul lucru care mă menține sănătos, creativ și echilibrat – ȘI ACUM”, povestește artistul. 

Compus de către Haddaway și Paul Keenan, „And Now” este despre prezent, despre momentele de care trebuie să profităm și să le vedem la adevărata lor valoare, de persoanele care ne sunt alături și de tot ceea ce putem construi împreună. Haddaway a devenit renumit în 1993 odată cu hitul “„What Is Love “, ce a devenit un real succes la nivel mondial. Single-ul a intrat în top 10 cele mai de succes piese timp de peste 52 de săptămâni în unele țări, s-a clasat pe locul 2 în chart-urile din Germania și Marea Britanie, pe locul 11 ​​în SUA și nu numai.

Sursa: http://catmusic.ro/news/haddaway-lanseaza-and-now/ 

Haddaway - And Now (Official Video) 2021 NEW SINGLE, NEW SONG


(P)&(C) Cat Music under exclusive license from Haddaway

by Cat Music (YouTube), 22 iul. 2021

2 comentarii: