sâmbătă, 3 februarie 2018

MELODIE NOUĂ: F. Charm - ”Animale de pradă” feat. Jianu (2018). AUDIO, PIESĂ ORIGINALĂ DE PE ALBUMUL ”GRĂDINA CU SPINI” - F. CHARM

Rapperii F. Charm și Jianu au lansat o melodie nouă, ”Animale de pradă”, în format audio pe canalul oficial de YouTube F.CHARM sâmbătă, 3 februarie 2018. Piesa nouă ”Animale de pradă” (F. Charm feat. Jianu) este compusă de F. Charm, iar versurile sunt scrise de F. Charm și Jianu. Cântecul ”Animale de pradă” (F. Charm feat. Jianu) se află pe noul album ”Grădina cu spini” (2018) al lui F. Charm. Enjoy!

PIESĂ ORIGINALĂ, MELODIE NOUĂ: F.Charm - Animale de pradă feat. Jianu (Official Audio) NEW SONG 2018, NEW MUSICAlbumul “Gradina cu spini” va fi disponibil atat in magazinele online de specialitate cat si in format fizic (CD) pe shop: http://www.fcharmshop.ro/ incepand cu data de 7 februarie.
Concerte & Management: Florin Nedelcu: 0721 929 622
F.Charm : https://www.facebook.com/fcharm/
Instagram: @f.c.h.a.r.m
Jianu: https://www.facebook.com/JianuOficial/
Instrumental: F.Charm
Producție adițională: Narayan
Mix: F.Charm
Mastering: Bunicu Magic
Concept Vizual: F.Charm, Daniel Cristea, Budulan Alexandru, Andrei Rotaru
Art Director & Vfx: Daniel Cristea
https://www.facebook.com/comsone
www.droptop.ro
Versuri F.Charm - Animale de pradă feat. Jianu: https://www.youtube.com/watch?v=iX4v0lEgTHM
by F.CHARM (YouTube), 3 feb. 2018

Click pe link daca vrei sa vezi si PIESĂ NOUĂ: F. Charm - ”Giuvaere și briliante” (2018), VERSURI, AUDIO, MELODIE ORIGINALĂ DE PE ALBUMUL ”GRĂDINA CU SPINI” - F. CHARM!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu