sâmbătă, 13 aprilie 2013

Melodii româneşti de dragoste - 18. Ochii tăi (2)

Keo - În ochii tăi (Official Video)Elena Cârstea - Ochii tăi (audio)


Lansare album "Best of Elena Carstea", 11 Decembrie 2009.
Album produs de Ovo Music.Cora Pantelimon - Galeria Esplanada, filmare amator Fan Club Ovidiu Komornyik)

Raoul - În ochii tăi (official audio)Krypton - Am crezut în ochii tăi (audio - 1990)Adrian Daminescu - Ochii tăi (video)Poate vrei să vezi şi Melodii româneşti de dragoste - 6. Ochii tăi (click!).

14 comentarii:

 1. Foarte frumoasa tema ai ales, Cristi si melodiile pe care le-ai selectat sunt absolut superbe! Le-am reascuItat cu multa bucurie. Incantatoare postarea ta!
  O zi minunata si-un week-end superb iti doresc, Cristi! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt de acord cu "Stefania": tema este frumoasa si melodiile sint intr-adevar foarte frumoase . Ma poti crede pe cuvant : sunt " consumator" de muzica de ..mai bine de 50 de ani !De departe , cea mai buna mi se pare interpretarea lui Daminescu , cu adevarat romantica , cu adevarat o melodiie de dragoste insa , sunt nevoit sa recunosc ca Elena Carstea {pe care n-am suferit-o niciodata ... am eu motivele mele } bate la popou cam pe toti cei pe care i-ai prezentat . O voce de exceptie pe care din pacate n-a folosit-o la adevarata valoare decat foarte rar ! !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imi pare bine ca ti-au placut melodiile. Cantecul Elenei Carstea nu este tocmai unul de dragoste, dar pentru ca imi place foarte mult, l-am inclus in aceasta postare.
   Daca vrei sa asculti sau sa reasculti melodii de dragoste cu aceeasi tema, da click pe linkul de la finalul postarii.

   Ștergere
 3. Prietene ...sunt mult prea batran pentru a mai crede in ...dragoste insa , asta nu inseamna ca nu-mi place sa ascult melodii romantice . Deci iti multumesc pentru link . N-am spus ca acel cantec interpretat de Elena Carstea este unul de dragoste insa ,interpretarea si evident vocea sa fac exceptia , comaparativ cu cei pe care i-ai prezentat .Este a nu stiu cata oara cand sunt obligat sa afirm ca : ai bun gust in alegerea subiectelor . Felicitari ... din Berceni , sectorul 4 !

  RăspundețiȘtergere
 4. Toate sunt frumoase. Ochii, ferestrele sufletului, nu se putea sa nu fie cantati de-a lungul timpului de multi interpreti , si romani si straini.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imi pare bine ca ti-au placut melodiile selectate de mine azi.

   Ștergere
 5. O placere sa ii ascult pe Elena Carstea si Adrian Daminescu!
  Multumesc Cristi!
  O seara si o duminica cat mai placuta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tot e bine ca ti-au placut 2 din 5. O seara placuta, Melly!

   Ștergere
 6. Doamne, de cand nu mai auzisem Krypton ... ala vechi :). Superba piesa lor. Ca multe altele, de altfel. Nici nu stii ce bucurie mi-ai facut. :) Multumesc.

  RăspundețiȘtergere