joi, 5 martie 2015

VIDEO INTERVIU AMUZANT. Olteanul, extratereştrii, curcubeul şi energia nevăzută ("Neatza cu Răzvan şi Dani")

neatza cu razvan si dani 2015 video amuzante Olteanul si extraterestrii exista Neatza cu Razvan si Dani joi dimineata 5 martie 2015 Antena 1 YOUTUBE OFFICIAL Marian Duta Craiova Interviul care te lasa mut! Curcubeul, energia nevazuta și extraterestrii 05.03.2015 neatza cu razvan si dani funny aliens mosul si extraterestrii batranul videoclipuri amuzante filmulete haioase televiziune expertul in extraterestri interviuri comice momente vesele amuzante neata Antena 1 Marian Duta Craiova

Dacă n-aţi văzut acest interviu amuzant, difuzat joi, 5 martie 2015, în emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani" de la Antena 1, îl puteţi urmări acum.
Extratereştrii există! :))

Interviul care te lasa mut! Curcubeul, energia nevazuta si extraterestrii (VIDEO)



Marian Duță a realizat un interviu cu un personaj controversat, expert într-un domeniu care încă nu a fost inventat... Neatza cu Razvan si Dani, Antena 1, 05-03-2015.
by Neatza cu Razvan si Dani (YouTube), 5 mar. 2015

Image Courtesy of news.softpedia.com



6 comentarii:

  1. :))))) Mare-i grădina Domnului şi mulţi se perindă prin ea. Sunt halucinante convingerile personajului intervievat de Marian Duță! Mă prăpădesc de râs, Cristi,.. şi,... mai bine nu mai zic nimic... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc ca e vorba de un moment de umor, gen Divertis, un interviu haios. "Neatza cu Razvan si Dani" este una dintre cele mai bune emisiuni de divertisment din Romania. :))

      Ștergere
  2. O întreagă filozofie cu acest curcubeu! :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. E fain si acesta, dar cum dau de interviul de la aprox. mijlocul lui februarie, unde era vorba de expresii din sport(ai/n-ai mingea, tragi la poarta etc)? Il tot caut, tipul cu limbajul ala elevat e unic in felul lui. Mi-l puteti gasi, va rog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu la ce interviu va referiti. Accesati contul de YouTube al emisiunii Neatza cu Razvan si Dani si cautati-l, acolo trebuie sa fie.

      Ștergere