miercuri, 15 aprilie 2020

VIDEOCLIP NOU: ANTONIA – ”Muți” (Home Edition). MELODIE NOUĂ (2020), SINGLE OFICIAL

Antonia a lansat o melodie nouă, ”Muți”, și videoclipul oficial al cântecului pe canalul său de YouTube miercuri, 15 aprilie 2020. Piesa ”Muți” (Antonia) este compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan pe versurile scrise de Alex Pelin și Amedeo Chiriac, fiind produsă de Vlad Lucan pentru Global Records. Alexandru Mureșan (NGM Creative) a regizat și filmat clipul noului single ”Muți” (Antonia), produs de Loops Production, iar de editarea video s-a ocupat Robert Daragiu.
Casa de discuri Global Records continuă astfel proiectul muzical ”Home Edition”, în care artiștii lansează piese cu videoclipuri filmate acasă. Roxen a dat startul acestei serii muzicale cu melodia ”Escape”.
”M-am îndrăgostit de piesa «Muți» de la prima ascultare. Este sensibilă, sinceră și sper să vă aducă bucurie și căldură în suflete în această perioadă delicată. Chiar dacă stăm acasă perioada aceasta, îmi doresc să rămân aproape de fanii mei atât pe social media, dar și prin intermediul muzicii. Videoclipul pentru «Muți» a fost una dintre cele mai tari experiențe, pentru că am filmat la mine acasă, în intimitatea mea și cred că se simte acest lucru, mi-am intrat și mai bine în rol”, a declarat Antonia la lansarea noului cântec.
Enjoy! 🙂

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: ANTONIA – Muți (Home Edition – Official Video) NEW SINGLE 2020, NEW SONG



Concept powered by LIDL. (C) & (P) 2020 Global Records Romania. By ANTONIA (YouTube), 15 aprilie 2020

Sursa: https://cristirou.wordpress.com/2020/04/15/antonia-muti-home-edition-melodie-noua-videoclip-new-single/

2 comentarii:

  1. Totul este sa nu ramanem asa! :D
    Placuta melodie! Multumesc pentru auditie, Cristi!
    Sarbatori Pascale cu bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! :))) Multumesc mult, Suzana!

      Sarbatori linistite! :)

      Ștergere