vineri, 19 februarie 2021

Jean Gavril - ”Aur” (melodie nouă 2021, videoclip oficial, new single)

JEAN GAVRIL ARUNCĂ „AUR” ÎN AER! 

Tupeu, siguranță, vulnerabilitate. Jean Gavril este un spirit cameleonic și un copil al rock-ului. Este un artist care tinde întotdeauna spre cea mai bună versiune a sa. „Important este să încerci și să lupți pentru lucrurile care contează pentru tine”, afirmă artistul. Acesta este întotdeauna inspirat de oamenii care îl înconjoară. În piesele sale, Jean Gavril reflectă o lume în care intensitatea emoțiilor, pasiunea și iubirea construiesc povești demne de filme. 
„Tu ești aur!”. Oare nu e asta exact ce i-ai spune unui om la care ții? După un an dificil, care ne-a făcut să ne revizuim valorile și prioritățile, Jean Gavril revine cu un nou single, născut într-o sesiune de creație marca HaHaHa Production și Roton. Piesa „aur” este o declarație despre lucrurile cu adevărat importante din viața noastră. “Când am scris piesa, n-am avut bogăția materială în minte, ci cea sufletească care îți este oferită de un prieten drag, o persoană iubită sau familie.” adaugă artistul. Inspirată din magnetica poveste de iubire pe care o trăiește zi de zi alături de Bianca, piesa „aur” te va cuceri prin cuvinte sincere și linii melodice molipsitoare. 
Dacă pentru unii aurul înseamnă mașini, case și vacanțe scumpe, pentru Jean Gavril aurul este simpla prezență a omului drag alături, indiferent de „starea vremii”. „aur” este despre puterea de a rezista în caruselul binelui și al răului doar dacă afli valoarea iubirii. Nu există scut mai puternic decât susținerea celor care te iubesc și pe care îi iubești înapoi! 
Tu când i-ai spus celui drag „Ești aur” ultima dată?

Sursa: https://hahahaproduction.com/news/jean-gavril-arunca-aur-in-aer/ 

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: Jean Gavril - Aur (Official Video), 2021 NEW SINGLE, NEW SONG

 

Jean Gavril - aur, Muzica: Jean Gavril, Smiley, Vlad Popescu, Roland Kiss, Mihai Cosmin Vasile (Angus), Text: Jean Gavril, Smiley, Productie: Vlad Popescu, Roland Kiss, Mix&Master: Florin Boka, Lucian Nagy, Editori: Roton Music Publishing/HAHAHA Production, © & (P) 2021 Roton Music/HAHAHA PRODUCTION, Directed by Jimachez Steadicam: Stanisslav, Make up: Cristina Mimi Video Jean Gavril, Produced by Film House & niciozifarafilmare, by Jean Gavril (YouTube), 6 feb. 2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu