joi, 23 februarie 2023

MELODIE NOUĂ: 3 Sud Est – ”Unu” (2023). VIDEOCLIP OFICIAL, NEW SINGLE

Formația 3 Sud Est a lansat ”Unu”, o melodie nouă și videoclipul oficial al cântecului, pe YouTube joi, 23 februarie 2023. 
Piesa ”Unu” (3 Sud Est) este compusă de Laurentiu Duta pe versurile scrise de Laurentiu Duta, Mihai Budeanu și Viorel Sipos. 
Regia videoclipului noului single ”Unu” (3 Sud Est) îi aparține lui Octavian „Kobzzon” Malai, cineast de succes din Republica Moldova. 
„Una dintre cele mai bune modalități de a comunica sau a spune ce simți este prin muzică. «Unu» este primul cadou pe care îl oferim fanilor noștri, chiar în luna iubirii. Sperăm ca piesa să ajungă la sufletele lor și să o cântam împreună în concertele pe care le vom susține în acest an”, a declarat Laurențiu Duță pentru site-ul oficial catmusic.ro. 
Laurentiu Duta, care s-a ocupat de mixaj și masterizare audio, a produs noul single ”Unu” (3 Sud Est) pentru Cat Music și 1 Artist Music. 
Daris Mangal și Laurentiu Duta au realizat acompaniamentul la chitară acustică. 
Pe canalul oficial de YouTube 3 SUD EST, găsiți și versurile cântecului ”Unu”.
Enjoy! 🙂 

VIDEOCLIP NOU, MELODIE NOUĂ: 3 Sud Est – Unu | Video Oficial, 2023 NEW SINGLE, NEW SONG

 

by 3 SUD EST (YouTube), 23 februarie 2023

Sursa: cristirou.wordpress.com

2 comentarii:

  1. vocea lui Mihai Budeanu este cea mai valoroasa! este atât de calda, transmite atâta emotie... Ceilalti doi nu imi plac asa mult! ☺ parerea mea
    Multumesc Cristi pentru aceasta pauza muzicala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laurentiu Duta a infiintat formatia si compune toate melodiile. Multumesc, Carmen! O zi faina! :)

      Ștergere